0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velšín rozhodl už v prvním poločase


Branky


0

Derby mezi domácím Větřním a Velešínem bylo na programu 8. kola fotbalové 1.A třídy. Hosté se ujali vedení bleskovým gólem hned v první minutě zápasu. Domácí za celých devadesát minut skórovat nedokázali a od 53. minuty hráli navíc v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl po 20 vteřinách hry...

Hosté předvedli doslova bleskurychlý nástup do prvního poločasu, když se ujali vedení hned ve 20. vteřině hry. Z perfektního napadání domácích beků těžil střelec Petr. Větřní se však oklepalo a téměř okamžitě mohlo ve 2. minutě srovnat, ale domácí hráči nedokázali hned dvakrát po sobě trefit odkrytou branku hostů, dobrým zákrokem se prezentoval i gólman Kothánek. Následovala další chyba v domácí obraně a penaltový zákrok na pronikajícího Kollára. Z nařízeného pokutového kopu zvyšoval na 2:0 z pohledů hostů opět Petr a zapsal se tak podruhé na listinu střelců. Větřní si vypracovalo ještě několik náznaků šancí, které však nedokázalo dotáhnout do konce a pět minut před poločasovou přestávkou udeřil Velešín potřetí. Tentokrát překonal po pěkné akci Fišera domácího gólmana nejlepší střelec Velešína Jakub Grznárik.

Druhá půle již v režii Velešína...

V průběhu druhého poločasu hosté v poklidu kontrolovali své tříbrankové vedení a nikam se nehnali. Od 53. minuty hráli navíc domácí v oslabení, když byl po druhé žluté kartě za protesty proti sudímu vyloučen Kotlár, čímž nejspíše vyhasly veškeré naděje Větřní na to se stavem zápasu ještě něco udělat. Velešín nakonec své početní i herní převahy dokázal využít a přidal čtvrtou branku. V 81. minutě, tedy minutu po svém příchodu na hřiště, se trefil střídající Jaroš a o osudu utkání tak bylo definitivně rozhodnuto. Tři body putovaly do Velešína.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard: Do derby s Velešínem jsme vstoupili opět špatně a hned ve 20. vteřině jsme po chybě v obraně prohrávali. Ale hned ve 2. minutě jsme mohli vyrovnat, bohužel jsme netrefili dvakrát po sobě prázdnou bránu. V 8. minutě se pískala penalta pro hosty a bylo to 0:2. Z naší strany opět hodně divoký začátek. Už po několikáté jsme dostali během prvních deseti minut gól, tentokrát dokonce dva a je prakticky po zápase. Do konce poločasu jsme dostali z brejku třetí ránu a bylo definitivně rozhodnuto. Druhá půle byla v režii hostů a šancí bylo minimum. V 53. minutě jsme navíc šli do desíti hráčů po vyloučení Kotlára, který opět diskutoval s rozhodčím. I když si před zápasem říkám, že nebudeme mít žádné řeči na rozhodčího a nebudeme si vyčítat chyby, je to pořád ta samá písnička. Někteří hráči si z toho prostě nic nedělají a vypadá to jako bychom já i trenér mluvili do zdi. Velešín nám ukázal, jak se má hrát fotbal. Byli fotbalovější, důraznější i rychlejší a oproti nám jim vydržela fyzička po celý zápas. Je jasné, že když pořádně netrénujeme, tak na to nemůžeme mít ani fyzicky a pak se nám to v zápasech všechno vrací. Velešín zaslouženě vyhrál a musím jim pogratulovat. Je vidět, že jsou dobrá parta, která má fotbal opravdu ráda. Myslím, že to byl zatím nejlepší tým, proti kterému jsme tuto sezónu hráli. Pokud jim bude vše klapat tak jak má, tak tipuji, že určitě skončí na bedně.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Domácí do utkání vstoupili levou nohou. Důsledným napadáním domácích beků jsme se hned v první minutě ujali vedení gólem Petra. Hráči Větřní však mohli hned srovnat, ale se štěstím a dobrým zákrokem brankáře Kothánka jsme závar u naší branky přečkali. Další hrubá chyba domácího obránce v podobě penaltového zákroku na pronikajícího Kollára nám zajistila vedení 2:0 již v osmé minutě. A když po pěkné akci Fišera přidal Grznárik do poločasu třetí gól bylo o osudu zápasu prakticky rozhodnuto. Tým Větřní má ve svých řadách řadu šikovných hráčů, a pokud zlepší disciplínu tak mohou nadělat problémy každému mužstvu a bodovat.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Dušek [-] , J. Sukdolák [-] (68. M. Přibyl [-] ) , Z. Ginzel [-] , M. Votýpka [-] , R. Soukup [-] - R. Weinhard [-] , M. Kotlár I. [-] , J. Cifreund [-] (76. R. Radykhovskyy [-] ) , P. Sikuta [-] - M. Homer [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] , F. Zimek [-] (80. F. Jaroš [-] ) , M. Opekar [-] - F. Kukačka [-] , F. Rozkošný [-] (74. M. Hrmo [-] ) , P. Fišer [-] , M. Kollár [-] - J. Grznárik [-] , D. Petr [-] (83. J. Severa [-] )

ŽK: 8. Z. Ginzel , 8. M. Kotlár I. , 19. K. Pavelka , 26. R. Soukup - 12. M. Kollár . ČK: 53. M. Kotlár I. .
Hráči zápasu: F. Jaroš , D. Petr , J. Grznárik .
Místo: Větřní. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Miroslav - Řehoř Petr, Křížek Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.