2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní v Roudném na body nedosáhlo


Branky


69. P. Florek , 89. M. Vlk
0

Celkem vyrovnaný zápas byl k vidění na roudenském stadionu. Oba celky měly několik dobrých brankových příležitostí, ale využít je dokázali nakonec jen domácí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát trefili tyč...

Větřní se v podzimní části sezóny výsledkově příliš nedaří. Tento víkend to určitě chtěli jeho hráči napravit na půdě Roudného. To však bylo proti. První pětačtyřicetiminutovka byla herně celkem vyrovnaná a s několika slibnými šancemi na obou stranách, ty však většinou postrádaly větší klid ve finální fázi. Domácí hrozili především průniky po stranách hřiště, kdy jedna z jejich akcí skončila na tyči branky hostů. Na straně hostů byl nejvíce vidět kapitán Sikuta, který řídil hru svého týmu ze středu hřiště a prezentoval se i jedním povedeným průnikem, zakončeným nebezpečnou střelou těsně vedle tyče. První pětačtyřicetiminutovka nakonec tedy nepřinesla branku ani na jedné straně a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Hosté aktivnější, domácí produktivnější...

Ve druhém poločase měli míč na svých kopačkách více hosté z Větřní. Odměnou za jejich aktivní hru jim bylo i několik slibných šancí. První z nich měl Ginzel, který po kombinaci na hranici šestnáctky nastřelil břevno. O několik minut později po narážečce na levé straně postupoval sám z úhlu na brankáře útočník Větřní, ale dobře vyběhnutého Korandu ani nadvakrát překonat nedokázal. Hosté pokračovali ve svém náporu a vypracovali si několik standardních situací, ale se všemi si dokázala poradit pozorná obrana Roudného. V 69. minutě se k míči dostal kapitán domácích Rezek, kličkou se zbavil protihráče, vyvezl míč až na soupeřovu polovinu a krásnou přihrávkou mezi obránce vyslal do samostatného úniku Florka, který se v zakončení nemýlil, 1:0 pro domácí. Po obdržené brance se Větřní vrhlo ještě více do útoku se snahou vyrovnat. Ale žádnou ze svých akcí se hostům nedařilo přetavit v gólovou radost. Domácí hrozili brejky do otevřené obrany Větřní. Do stoprocentní šance se dostal střídající Silva, který v souboji o míč přetlačil hostujícího gólmana, ale z bezprostřední blízkosti míč do sítě dostat nedokázal. Jak se to dělá, mu v 89. minutě ukázal jeho spoluhráč Vlk, který převzal míč na polovině hřiště, přesprintoval hostujícího obránce, kličkou se zbavil vyběhnutého brankáře a s přehledem zakončil do prázdné branky. Svým gólem udělal zároveň tečku za utkáním, jelikož následoval už jen hvizd hlavního rozhodčího.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (kapitán): Prvních patnáct minut bylo Roudné lepší, mělo několik šancí a nastřelilo dvakrát tyč. Tento úvodní tlak jsme přežili, přestali jsme vzadu vymýšlet nějaké zbytečné složitosti, zjednodušili jsme naší hru a zápas se vyrovnal. Poločas nakonec skončil bez gólu. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a myslím, že jsme byli lepším týmem. Bohužel po jedné akci domácích jsme nepohlídali náběh po pravé straně a dostali jsme gól. Ve zbytku zápasu jsme se snažili tlačit dopředu a vyrovnat, měli jsme pár střel, ale největší šance přišla v 90. minutě, kdy se ocitl Cifreund sám před brankářem, ale bohužel nedal a vzápětí jsme dostali z brejku do úplně otevřené obrany druhý gól, takže velká škoda. Tentokrát však byla vidět bojovnost a chuť hrát celého týmu, což je pozitivum do posledního zápasu doma s Novou Vsí, kdy už opravdu musíme. Ale věřím, že pokud podáme výkon jako teď Roudném, tak se k nám i to štěstíčko přikloní a zápas zvládneme. Z hráčů bych vyzdvihl nejvíce Kotlára a Soukupa.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - J. Vogl [-] , F. Vávra [-] (66. C. Silva [-] ) , J. Rezek [-] , M. Lerch [-] , F. Matoušek [-] (46. F. Řehák [-] ) - A. Trejbal [-] (72. J. Vopelka [-] ) , F. Král [-] , M. Bartoš [-] , P. Florek [-] (80. M. Štěpánek [-] ) , T. Troup [-] (53. M. Vlk [-] ) -

SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Soukup [-] , J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] , J. Sukdolák [-] - J. Cifreund [-] , P. Sikuta [-] , R. Radykhovskyy [-] (81. M. Vegeš [-] ) , M. Přibyl [-] , M. Kotlár I. [-] - M. Homer [-]

ŽK: 24. P. Florek , 32. F. Matoušek , 66. J. Rezek , 86. M. Lerch - 17. M. Kotlár I. , 31. J. Dušek , 70. R. Soukup .
Hráči zápasu: M. Vlk , J. Rezek , P. Florek - P. Sikuta , M. Kotlár I. .
Místo: Roudné. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - Reisner Jiří, Havlík Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.