3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slávia ovládla derby se Čtyrákem!


Branky


77. M. Slípka , 78. P. Kladenský , 86. M. Slípka (p.)
0

Zhruba až do 75. minuty se hrál celkem vyrovnaný zápas s několika šancemi na obou stranách hřiště. Závěrečnou patnáctiminutovku však ovládli domácí a třemi góly rozhodli o svém zaslouženém vítězství.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle...

Domácí vstoupili do utkání poněkud vlažně a byli toho hosté ze Čtyráku, kdo měl první vážnější šanci. Přibližně v 5. minutě prodloužil hlavou Příhoda rohový kop na Havelce a ten ve skluzu mířil z hranice malého vápna nad břevno. Tato situace nejspíše domácí probudila a i oni začali hrozit. Po svém dobrém průniku se až před gólmana hostů Sobolíka dostal Hromádka, ale proti dobře vyběhnutému brankáři už zakončit nezvládl. Následně unikl po pravé straně Petr Kindermann, svou zpětnou přihrávkou oslovil opět Hromádku, ale ten nezamířil přesně a těsně minul. O pár minut později našel Sobolík svým přesným výkopem útočníka Weisse, ten se dokázal dostat přes obránce domácích, z úhlu se snažil najít jednoho ze svých nabíhajících spoluhráčů, ale jeho přihrávku vystihl brankář Slávie Wolf. Ve 42. minutě přišli domácí s další povedenou akcí, na jejímž konci pálil Jordán do tyče. Stejně jako úvod, tak i závěr první pětačtyřicetiminutovky patřil hostům. Janeček s míčem u nohy protančil mezi třemi obránci až do pokutového území domácích, kde o něj nakonec přišel, ale nepovedený odkop jednoho z bránících hráčů se dostal pouze na hranici šestnáctky ke kopačkám Valty, ten si míč postrčil do dobré střelecké pozice, ale jeho střelu k levé tyči zlikvidoval připravený Wolf. První poločas tedy nakonec žádnou branku nepřinesl a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí třemi góly rozhodli...

Do první vážné akce druhého poločasu se dostali domácí. Opět to byl výborně hrající Hromádka, kdo unikl čtyrácké obraně, ale znovu ztroskotal na dobře chytajícím Sobolíkovi. V následujících minutách se hra přelévala ze strany na stranu, ale bez nějakého výraznějšího ohrožení branek. V 65. minutě vykombinovali domácí míč na pravé straně, následovala přihrávka na střed na Slípku, který si míč pustil na levačku a utaženou střelou orazítkoval tyč. Vzápětí postupoval Petr Kindermann z rohu vápna sám na bránu, ale jeho střela neměla gólové parametry a skončila vedle. Dobrou kombinační akci po ose Havelec, Valta, Janeček, Valta, Janeček předvedli i hosté, přičemž poslední jmenovaný našel povedeným centrem do vápna Šejnohu, jehož hlavička však postrádala větší razanci a skončila tak v rukavicích Wolfa. Nechybělo mnoho a z protiútoku se mohli radovat domácí, ale Kindermann v situaci dva na jednoho Hromádku svou přihrávkou nenašel. V 77. minutě však Kindermann vše napravil, když po svém průniku našel přihrávkou Strobla, s jeho zakončením si ještě Sobolík poradil, ale na dorážku Slípky už byl krátký, 1:0 pro domácí. Než si hosté stačili uvědomit, že prohrávají, tak domácí udeřili znovu. V 78. minutě se opět dobře uvolnil Kindermann, jeho střelu brankář Sobolík vyrazil před sebe, míč se snažil ve skluzu vykopnout jeden z bránících hráčů, ale trefil pouze dobíhajícího Kladenského, od nějž míč doputoval až do sítě, 2:0. Hosté se nevzdávali, ale jejich útočné snažení většinou končilo na pozorné slávistické obraně. Výjimkou byla střela Janečka, se kterou si však celkem v klidu poradil brankář Wolf. Domácí stále hrozili svými útočnými výpady, do otevřené čtyrácké obrany a v 84. minutě se po jednom z nich pískala penalta. Fotbalisté Slávie předvedli učebnicovou kombinační akci takřka na jeden dotyk, na jejímž konci byl v šestnáctce faulován Hromádka obráncem hostů Havelcem, který viděl druhou žlutou kartu a musel tak předčasně pod sprchy. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Slípka a bylo rozhodnuto. Ve zbývajících minutách už domácí v klidu kontrolovali své vedení a po závěrečném hvizdu mohli slavit další tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Do zápasu jsme vstoupili hodně vlažně a první možnost měli tak zákonitě hosté, když po rohu přestřelili zblízka bránu. Postupně jsme se zlepšili, Hromádka v dobré šanci minul a Jordán orazítkoval tyč. Druhá půle se nám vydařila, Slípka nejprve trefil zase tyčku, ale pak už dorážku proměnil. Po pěkných akcích přidal druhý gól Kladenský a potom i Slípka z penalty po vykombinování a následném stažení Hromádky ve vápně.

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Měli jsme celkem dobrý vstup do utkání, kdy jsme byli po rohovém kopu blízko gólu, ale naší šanci se nám proměnit nepodařilo. Několik brankových příležitostí měli i domácí, ale ani oni je využít nedokázali. My jsme mohli jít do vedení ještě v závěru poločasu, ale střelu z šestnáctky k tyči zlikvidoval slávistický brankář. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první, o něco více měli míč na svých kopačkách domácí, čehož dokázali nakonec i využít a třemi góly v závěrečných dvaceti minutách rozhodli o svém vítězství.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - T. Dvořák [-] (68. P. Kladenský [-] ) , O. Wegenkittl [-] , O. Kindermann [-] - D. Vondroušek [-] , M. Jordán [-] (81. F. Pauch [-] ) , T. Vršitý [-] , M. Slípka [-] - T. Wejskrab [-] (58. D. Strobl [-] ) , P. Kindermann [-] (79. J. Hejna [-] ) , L. Hromádka [-] (87. L. Kolárik [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Havelec [-] , M. Klíma [-] (46. Z. Kuna [-] ) , M. Valenta [-] (39. T. Vajo [-] ) - P. Janeček [-] , D. Maruška [-] , T. Valta [-] , V. Tlachač [-] - L. Weiss [-] (46. M. Rachač [-] ) , P. Šejnoha [-] (77. V. Slepička [-] ) , J. Příhoda [-]

ŽK: 54. T. Wejskrab - 22. M. Havelec , 33. M. Klíma , 53. T. Vajo . ČK: 85. M. Havelec .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - Pípal Pavel, Klimeš Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.