J. Lomoz 38.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko vydřely tři body


Branky


38. J. Lomoz - 47. F. Kaňa , 75. D. Bohuněk
4

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve 20.minutě zahrávali domácí tr.kop.Říha však neměl s jeho zlikvidováním větší problémy. První poločas byl z obou stran spíše bojovnější,o čemž svědčí i šest žlutých karet. Ve 35.minutě po rohu hostujícího Tošovskýho hlavičkoval Bohuněk,ale i jeho pokus skončil v rukavicích gólmana. Gól přinesla až 38.minuta,kdy se po jasném ofsidu dostal k zakončení domácí Lomoz a poslal domácí do vedení – 1:0.

Hosté po pauze otočili

Třebsko zahájilo druhý poločas tlakem a ve 47.minutě se dočkalo zaslouženého vyrovnání.Po centru Švába si našel míč Kaňa a rozvlnil síť za zády Jušuty – 1:1. Hosté chtěli utkání rozhodnout ve svůj prospěch.V 53.minutě využil však mezery v jejich obraně domácí Filip a šel sám na gólmana Říhu,který jej zastavil před vápnem jen za cenu faulu a sudímu Antalovi nezbylo,než tasit červenou kartu. Do brány hostů se poté postavil Tošovský,ale po zbytek zápasu neměl mnoho práce. 75.minuta byla z tohoto pohledu pro Třebsko zlatá.Bohuněk si narazil se Švábem a přesnou střelou poslal míč do sítě Dublovic – 1:2. Domácí měli ještě šanci na srovnání v posledních vteřinách zápasu,ale střela z tr.kopu přeletěla branku Třebska a tak se hosté mohli radovat z vydřeného,ale zaslouženého vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - V. Kopka [-] , V. Filip [-] , J. Novák [-] , J. Lomoz [-] , P. Lengyel [-] , A. Burian [-] , M. Vondrák [-] , M. Ballon [-] , J. Jelínek [-] , M. Čejda [-]

SK Třebsko
M. Říha [-] - P. Prais [-] (46. B. Sládek [-] ) , V. Hájek [-] , T. Dušek [-] , V. Jaroš [-] - J. Šperer [-] , P. Šváb [-] , J. Tošovský [-] , F. Kaňa [-] , J. Strama [-] (80. J. Horáček [-] ) - D. Bohuněk [-]

ŽK: 34. M. Ballon , 38. M. Vondrák , 42. J. Novák , 70. J. Jelínek - 32. V. Hájek , 34. D. Bohuněk , 42. V. Jaroš . ČK: 53. M. Říha .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ANTAL Jan - DUDEK Miroslav (N), SVOBODA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 16:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 08:53

Tip: výhra hostů