Třebsko bere tři body


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Už ve 2.minutě se ocitl ve velké šanci domácích po přihrávce Praise Kaňa,ale z bezprostřední blízkosti pálil nad branku. V 7.minutě se dostal míč po ose Jaroš,Šváb až na osamoceného Synka,ale ani jeho slabá střela Capoucha v brance Počepic neohrozila. Ve 13.minutě se už hráči Třebska však mohli radovat.Bohuněk nejprve v první šanci trefil pouze gólmana,jeho druhý pokus nůžkama už si cestu za jeho záda však našel a tak šli domácí zaslouženě do vedení – 1:0. Třebsko s přehledem kontrolovalo hru.Bohužel postupně zahodili své stoprocentní gólovky Synek,Šváb,Chytka i Bohuněk. Svou převahu dokázali zužitkovat až v 35.minutě,když Hájek přihrál Bohuňkovi,ten našel volného Švába který sám před brankářem Počepic tentokrát zachoval klid a s přehledem zakončil k jeho pravé tyči – 2:0. Počepičtí se dostali v první půli pouze ve 40.minutě do jediné šance,ale obrana domácích vše v klidu vyřešila.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas se hrál opět spíše na polovině hostů. V 57.minutě zahrával tr.kop Tošovský,který se v tomto zápase postavil mezi tyče domácí branky.Jeho střela však Capoucha neohrozila. 61.minuta přinesla šanci hostů,ale Hájek skvělým obranným zákrokem jejich útok zastavil. V 64.minutě už se však Počepičtí dokázali prosadit.Po nedorozumění Hájka s Tošovským se dostal k míči Skalický,který neměl problém uklidit míč do prázdné branky – 2:1. Třebsko tento gól však nerozhodil a v 69.minutě po akci Chytky vyrazil střelu Praise gólman hostů pouze k nohám Bohuňka,který po druhé v tomto zápase rozvlnil síť Počepic – 3:1. Hosté se ještě pokusili něco s výsledkem udělat,ale jejich šanci ze 72.minuty zneškodnil Tošovský. V nastaveném čase měli Počepičtí ještě jednu gólovou příležitost,ale jejich útočník mířil hlavou pouze nad branku domácích. Třebsko si tak upevnilo 1.místo v tabulce a stále prochází tímto ročníkem bez ztráty bodu.  



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Schořovský Jan - ŽÁČEK Pavel, ŘÍHA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 08:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích