Řepín otočil domácí duel


Branky


15. M. Labuť , 62. R. Černý (p.) , 64. R. Nouzák - 12. P. Novotný , 19. P. Duchoslav
5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Po prvním vítězství v v této sezoně v minulém kole proti Klům nastoupila Jeviněves proti domácímu Řepínu s touhou znovu zabodovat a odrazit se tak od spodku tabulky. Ovšem kvůli četným absencím vyběhla na trávník pouze v deseti, až někdy ve 30. minutě dorazil jedenáctý hráč. To už paradoxně oslabení hosté vedli a to 2:1. Domácí sice měli více míč v držení a hrálo se spíše na polovině hostí, ale šance natož branky z toho nevzešly. A hosté udeřili z rohového kopu, kdy se ve skrumáži na malém vápně zorientovali Petrové Duchoslav a Novotný  a druhý jmenovaný uklidil míč do branky. Domácí poté rychlou akcí po pravém křídle a zpětném centru na malé vápno srovnali, jenže stále ještě v deseti hrající hosté opět udeřili z rohu, kdy se prosadil Petr Duchoslav po šťastném odrazu míče od tyče hlavou. Tedy dvě návštěvy hostí ve velkém vápně Řepína a z toho dvě branky. K tomu ještě trefil břevno Petr Duchoslav střelou z vápna a následnou dorážku poslal Jirka Kokšál nad, ale to bylo ze strany hostí vše. I tak ale odcházeli do šaten spokojenější.

Domácí otočili

Druhá půle přinesla opět tlak Řepína, se kterým si ale Jeviněvská defenzíva dlouho dokázala poradit. Až v 62. minutě nařídil rozhodčí chybně pokutový kop, z něhož domácí vyrovnali na 2:2. Vítezství pak strhli na svou stranu za další dvě minuty, kdy z ofsajdem zavánějící situace zakončoval zcela osamocený Nouzák ke vzdálenější tyči. Jeviněves s blížícím se závěrem předvedla pouze jakýsi bezzubý pseudotlak, jenž k ohrožení branky nevedl. Řepín si tak vítězství pohlídal, bere 3 body a s celkovými 8 se alepoň dočasně odpoutala ode spodkku tabulky. Naopak Jeviněves po šesti kolech se třemi body na tom není vůbec dobře.



Sestavy


TJ Řepín
J. Borecký [-] - V. Labuť [-] , M. Kraus [-] (90. Š. Pavlík [-] ) , D. Borecký [-] , V. Šebesta [-] - R. Nouzák [-] , K. Boček [-] (64. J. Salač [-] ) , L. Černý [-] , M. Chodúr [-] - M. Labuť [-] (52. R. Černý [-] ) , M. Gregor [-] (72. T. Kubeš [-] )

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] , J. Kokšal [-] , D. Velický [-] , P. Novotný [-] , M. Schoř [-] , M. Paul [-] , P. Macák [-] , V. Špád [-] , J. Špád [-] , M. Janovský [-]

ŽK: 44. M. Chodúr - 87. J. Špád .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KULHÁNEK Vladimír - VANĚČEK Milan (N), RŮŽENEC Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 11:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů