Vehlovice mají tři body


Branky


4. I. Synek , 10. J. Vališ , 46. V. Přáda , 84. I. Synek - 67. M. Paul
4

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po třech prohrách Jeviněves vyjela pro body do Vehlovic. Ovšem, že by si dělali hosté se zápasem těžkou hlavu, to nelze říci. Celé utkání odehráli o deseti hráčích, hrál, kdo přišel. Už v 10. minutě to bylo 2:0 pro domácí Vehlovice – dvakrát zakončení zhruba ze vzdálenosti penaltového puntíku. Domácí poté trochu zvolnili tempo, ztratili přímočarost a i když si vytvořili několik dalších šancí, nedokázali je proměnit. Jeviněves se dostala možná čtyřikrát na útočnou polovinu, ve dvou případech se dá hovořit o jakési pološanci, jinak byla neustále v permanenci Jeviněvská defenzíva. 

Domácí si vedení pohlídali

Cirkus Jeviněves pokračoval i ve druhém poločase v podobném duchu. Hned zkraje zvýšil na 3:0 domácí Přáda po centru asi z metrové vzdálenosti. Pak sice snad z jediné střely na branku z přímého kopu snížil utaženou střelou Paul na 3:1 ale to domácí trápilo jen pramálo. V 84. minutě se vykombinovali po pravé straně až do velkého vápna, zpětnou přihrávkou opět někam na penaltu vybídli Synka ke skórování a ten střelou do prázdné branky stanovil konečné skóre 4:1.

 

Ještě bych se pozastavil nad hosty z Jeviněvse.  Posledních pár let se jejich tým postupně oslabuje, kostra týmu stárne a odchody opor se nedaří adekvátně nahradit. Morálka týmu upadá, účast na trénincích je mizivá, podobně jako na zápasech (kde alespoň pobavíte originalitou důvodů těch absencí), v žebříčku priorit zaujímá fotbal až nějaké 154. místo těsně před umýváním záchodové mísy. O fotbalové kvalitě ani nemluvě. Rozcvička před zápasem? To co předvádějí Jeviněvští, si nedovolí ani lepší týmy ze čtvrté třídy. Když si dáte tyhle střípky dohromady a naproti tomu postavíte nářky typu „já nechci do čtyřky“, vyvolá to ve vás hořký úsměv. V dalším zápase Jeviněvští hostí doma Kly, tým s jediným bodem. Jsem na tu konfrontaci zvědav. A přeju Jeviněvským, aby je fotbal bavil.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - D. Chorvát [-] , J. Vališ [-] , P. Vihan [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Novák [-] - J. Procházka [-] , V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , P. Procházka [-] (23. V. Štauber [-] ) - I. Synek [-] , L. Kamínek [-] -

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Janovský [-] , M. Malý [-] , P. Duchoslav [-] , P. Novotný [-] , P. Macák [-] , M. Schoř [-] , J. Špád [-] , M. Paul [-] , T. Navrátil [-] , J. Šelicha [-]

Počet diváků: 37. Rozhodčí: RŮŽIČKA Jiří - KROUŽECKÝ Pavel (N), NOVÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2019 11:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích