Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolany zdolaly Jeviněves


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zahajovací utkání sezony 2019/2020 zavedlo Sokoly z Jeviněvse do Dolan.

 

Během letní přestávky Jeviněves přišla o Marka Černého, který přestoupil do Ledčic, Petra Kindla, jež odešel do Hořína a Frantu Týleho, který ukončil kariéru. Dlouhodobě jsou „mimo“ Martin Rozsypal s Víťou Hrdličkou. Do toho z různých důvodů v prvním zápase chybělo trio Dominik Velický, Tomáš Janovský a Jirka Kokšál.  Naopak přišli Vašek a Pepa Špádovi a Milan Tovara a v prvním zápase se všichni předvedli v dobrém světle.

 

Do utkání vstupovaly Dolany vzhledem k předchozím sezonám v roli favorita, hra byla ale zpočátku vyrovnaná a první větší šanci dokonce měli hosté z Jeviněvse, když se k zakončení prodral do vápna Petr Duchoslav. První střelu zablokoval golman, Petrovu dorážku pak zastavilo břevno domácí branky. Pak už si ale šance vytvářeli spíše domácí a to hlavně po pravé straně rychlými úniky za obranu. Několikrát hosty zachránil David Vojtek, jež v brance nahradil Jardu Kyselu, který do branky kvůli zranění lokte nemohl a nastoupil v záloze. Ten se také dostal do slušné příležitosti, když předběhl obránce domácích a pohotově vystřelil. Ovšem Hiermann v domácí brance si s jeho střelou robinzonádou poradil. Ke konci poločasu Dolany zatlačily Jeviněves na vlastní polovinu a donutily Davida Vojtka k několika zákrokům, jimiž držel stále bezbrankový stav. Ovšem pak vypálil z vápna ze skrumáže domácí Těšík a nechytatelně vstřelil branku do šatny.

Domácí si vedení pohlídali

 

Ve druhém poločase hru Jeviněvse oživil Martin Schoř, který notně pomohl výstavbě hry v záloze. Ovšem od 52. minuty Jeviněves prohrávala už o dvě branky, protože se z jednoho z mnoha úniků trefil Holeček. Jeviněves pak převzala otěže utkání a byla aktivnější, ovšem vyložené šance si nevybudovala a domácí naopak snadněji pronikali vysokým těžištěm hry do protiútoků. K nadějnému výsledku se začalo schylovat po chytré střele Honzy Šelichy z přímého kopu která znamenala snížení na 2:1. Jenže k tomu už se nikdo z hostí nepřidal, byť často chyběla již jen přesnější finální přihrávka. Jeviněvští zkrátka rozhodně nesložili zbraně a jezdili až do konce i přes panující dusné počasí, vydolovat alespoň bod z prvního utkání se jim ale nepodařilo. Pozitiva u nich lze najít v bojovnosti a zabudování nových posil, z nichž zejména Vašek Špád ukázal vedle bojovnosti i velmi slušnou fotbalovou stránku.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
P. Hierman [-] - L. Marek [-] , L. Havlíček [-] , F. Lejsek [-] , J. Těšík [-] , K. Žlab [-] , A. Švéda [-] (61. L. Möglich [-] ) , J. Kárník [-] (57. [-] ) , P. Holeček [-] (77. Z. Douša [-] ) , R. Hulínský [-] (89. J. Fečo [-] ) , J. Jindřich [-] (87. J. Karel [-] )

TJ Sokol Jeviněves
D. Vojtek [-] - M. Tovara [-] , P. Duchoslav [-] (46. J. Špád [-] ) - J. Kysela [-] , M. Malý [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , P. Novotný [-] , V. Špád [-] , M. Janovský [-] (46. M. Schoř [-] ) , M. Paul [-]

ŽK: 76. K. Žlab , 81. J. Těšík - 22. P. Macák , 26. P. Duchoslav , 90. V. Špád .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - JISKRA Jiří (N), SVOJSÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2019 13:40
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích