M. Demeter 85.
M. Demeter 92. (p.)
2:3
(0:1)
13. J. Říčka
50. J. Kopřiva (p.)
79. T. Bejbl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět červených a výhra hostů!


Branky


85. M. Demeter , 92. M. Demeter (p.) - 13. J. Říčka , 50. J. Kopřiva (p.) , 79. T. Bejbl (p.)
4

Report zaslala Radomila Beranová. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

POHLED ZE STRANY DOMÁCÍHO CELKU

První mistrovské utkání doma!!!  Po slibném prvním utkání na Brandýsku jsme zřejmě očekávali, že tým Libušína, který měl souběh s „A“ týmem bude soupeř, kde se očekává pouze výhra. 

 

Do utkání jsme nastoupili s třemi změnami. Místo Veselého(práce) nastoupil Havliš, v záloze nastoupil Melichar od začátku a v útoku byli nasazeni Novák + Nauš a dále na „lávku“ šel Demeter. 

  

Začátek utkání ukázal, jak jsme se mýlili. Hosté byli lepší a měli i velké šance, jako když šel do hlavičky poslední Kubenka a bohužel byl neúspěšný a hostující útočník Říčka se řídil na naši branku sám. Naštěstí brankář byl na místě a zlikvidoval šanci. 

 

Propadali jsme v obsazování hostujících hráčů, neměli potřebný pohyb a to nás stálo první branku, když K.Nagy zaspal, nepokryl svého hráče a ten zamířil k tyči a otevřel skóre, i když střela nebyla až tak nechytatelná. 0:1!!!  

 

Před zápasem jsme si řekli, že hráči nebudou na hřišti mluvit, protože rozhodčí Volf je zvláště „na kecy“ dost citlivý. I když všichni hráči o tom věděli, tak karetní účet v prvním poločase začal Koula, Novák a Nauš. 

 

Na hřišti bylo vidět, že nedokážeme hrát, co bychom potřebovali a na fotbal se někdy nedalo ani moc koukat z naší strany. Hosté byli lepší a další gól byl „ve vzduchu“.

 

Nedokázali jsme si pořádně nahrát, slabý jsme byli v soubojích jeden na jednoho, nedokázali jsme si téměř vypracovat žádné šance  a co více, hlavně využít „rychlonožky“ Nováka a Nauše. 

 

S úlevou přišel konec prvního poločasu. 0:1 !!!!

Druhý poločas

Do druhého poločasu jsme nastoupili v útoku s Demeterem, který nám chyběl, aby podržel míč a zkusil něco vymyslet. Ven šel nevýrazný K.Košťák a také Koula, místo kterého nastoupil Samek. Jen co nastoupil posledně jmenovaný, tak ve 49.min se mu „podařila“ minela u velkého vápna, kterou chtěl napravit a fauloval údajně ve vápně a přišla penalta a druhá branka do naší sítě 0:2 !!! 

 

Přicházeli další ŽK a nebudu je všechny zmiňovat, ale důležitý okamžik nastal v 54.min, kdy Novák obdržel druhou ŽK za „kecy“ a tudíž červenou. Hlavně, že hráči (hlavně někteří) mají plnou hubu keců a upozorňuji na tyto věci, ale i tak si to nevezmou k srdci a tím výrazně oslabí svůj tým. 

 

V 58.min se strhla na hřišti přímo bitka, když hostující kapitán se prošel na našem hráči na zemi a padali ČK – 2x hosté a u nás Melichar. Stav na hřišti(hráči) 9: 9.

 

Měli jsme i šanci, jako tomu bylo v 70.min a Procházka mohl skórovat, ale hostující gólman byl proti. Otevřeli jsme hru a snažili snížit. Bohužel v 74.min šli pomalu dva hostující útočníci na Kubenku a ten ve snaze zasáhnou míč ve vápně jasně fauloval útočníka hostů a z penalty hosté zvýšili na 0: 3!!!

 

Ještě že Kuba Švarc snad v prvním osobním souboji přehrál hráče a poslal míč před branku a dorazil Demeter. 1:3 !!!

 

Bohužel přišla další akce hostů v 84.min a hostující Říčka šel sám na Kopeckého a před velkým vápnem na šel „sáhnul“ Klusáček a hned obdržel ČK. Stav na hřišti(hráči) 8:9 !!!

 

V 88.min byl ve vápně faul na Švarce a z penalty na dvakrát Demeter snížil stav na 2:3!!!

 

Snažili jsme se ze všech sil vyrovnat a dokonce Samek byl faulován ve vápně, ale rozhodčí vytáhl na trestný kop. 

 

Bohužel rozhodčí nastavil pouze 4min, což vzhledem k prodlevám na hřišti bylo dost málo.



Ohlasy k zápasu


SK Zlonice
Radomila Beranová: Hosté si zasloužili zvítězit. Byli nebezpečnější a z naší strany těžko někoho vyzdvihnout. Hráčům se nedařilo, prohrávali v osobních soubojích, špatně jsme hráli ve středu zálohy, útok nenaplnil očekávání a ani nedostávali potřebné míče. Snad jen Kuba Švarc, který byl u obou našich gólů hrál nadprůměrně. Také nebylo šťastné nechat sedět Demetera, což beru z pohledu trenéra jako chybu. Celkově musíme trochu „zarotovat“ se sestavou, protože se někteří hráči teprve hledají a je dost nešťastné, že ve středu zálohy jsou K.Nagy + Procházka až od prvního mistráku. Také se musíme vyvarovat zbytečných oslabení, hlavně za řeči a být trochu psychicky odolný. Rozhodčího nebudu komentovat. Bylo by to dlouhé a dost sprosté, ale zápas jsme si „projeli“ sami.




Sestavy


SK Zlonice
T. Kopecký [-] - P. Kubenka [-] , M. Koula [-] (46. M. Demeter [-] ) - D. Procházka [-] , J. Melichar [-] , J. Švarc [-] , K. Nagy [-] , K. Košťák [-] (46. L. Samek [-] ) , J. Novák [-] , M. Havliš [-] (75. P. Klusáček [-] ) , R. Nauš [-]

SK Baník Libušín B
D. Koco [-] - M. Soukup [-] , O. Špalek [-] , J. Jůna [-] , M. Dimov [-] - T. Bejbl [-] , M. Pucholt [-] , J. Kopřiva [-] , T. Felis [-] (46. J. Volf [-] ) , J. Říčka [-] - P. Šarocha [-] (88. O. Číž [-] )

ŽK: 34. J. Melichar , 40. J. Novák , 44. R. Nauš , 53. M. Havliš , 65. M. Demeter , 78. P. Kubenka , 86. T. Kopecký , 86. K. Nagy - 35. T. Bejbl , 42. M. Pucholt , 81. O. Špalek . ČK: 55. J. Novák , 65. J. Melichar , 86. P. Klusáček - 65. J. Kopřiva , 65. M. Pucholt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOLF Lukáš - GIL Lukáš (N), TOMÁŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích