0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zvítězila Prostřední Bečva


Branky


0

Prostřední Bečva má skvělou formu, kterou potvrdila i v předposledním 25. kole, kdy v derby s Hutiskem zvítězila 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby v předposledním kole mezi domácí Prostřední Bečvou a Hutiskem zdaleka nesplnilo očekávání a k úrovni utkání s Dolní Bečvou mělo hodně daleko. Hosté sice již v 6. minutě zahrozili, když krásnou střelou prověřil domácího Aleše Jurajdu Marek Adamec. To však bylo ze strany hostů nadlouho všechno, domácí byli ve stálém tlaku a tak se jenom čekalo, kdy vstřelí první gol. To přišlo v 39. minutě, kdy Jakub Ondryáš prošel mistrně obranou hostů, ve vápně nacentroval a našel  hlavičku Pavla Gálika, který otevřel skora na 1:0. Minutu nato se hosté dostali do domácí obrany, tři střely směřovaly do branky, ovšem vždy byl na správném místě domácí obránce, jednalo se o Ondru Kubu, Pavla Kysuečana a Rostislava Balejíka, takže nakonec míč do domáucí branky nedošel. V plné míře se naplnilo heslo "nedáš-dostaneš". K prvnímu nákopu se dostal domácí útočník Lukáš Křenek starší, který hlavičkou přeloboval brankáře Hutiska Blablu, čímž zvýšil vedení domácích na 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

V 56. minutě se po chybě hostující obrany dostal k míči střídající Lukáš Křenek mladší, který zvýšil na 3:0.Následovala ředa akcí hlavně ze strany domácích, ale výsledek 3:0 byl konečný. Diváci, hlavně se strany domácích (nahlášeno bylo celkem 350 diváků), byli nadmíru spokojeni a další  body zůstaly opět doma. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Kouč Prostřední Bečvy Zbyněk Jurajda: "Derby hlavně výkonem hostů zdaleka nesplnilo očekávání. Nutno pochválit beze zbytku všechny hráče domácího týmu včetně gólmana Aleše Jurajdy, který udržel čisté konto."




Sestavy



FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , O. Kuba [-] , Z. Janíček [-] (66. L. Juroška [-] ) , P. Kysučan [-] (77. R. Petřek [-] ) - M. Fiurášek [-] , P. Kubáň [-] , P. Gálik [-] (78. V. Fiurášek [-] ) , M. Polášek [-] - L. Křenek st. [-] (84. T. Závorka [-] ) , J. Ondryáš [-] (51. L. Křenek [-] )

Hráči zápasu: A. Jurajda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.