Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko rozdrtilo Ratiboř


Branky


0

Devět bodů z devíti možných. Taková je bilance Lidečka z posledních tří zápasů. Ve 22. kole si domácí hráči v záchranářském souboji smlsli na Ratiboři. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli v první půli pět branek

Fotbalisté Lidečka se po dvou týdnech vrátili opět na své domácí hřiště, kde přivítali celek Ratiboře. Trenér Charvát musel udělat drobné korektury v sestavě kvůli zraněním. Přesto domácí na svého soupeře vlétli a za svou snahu byli odměněni vedoucí brankou Jaroslava Novosada v 10. minutě - 1:0. Poté se hra vyrovnala a během sedmi minut dokázali hosté otočit stav na 1:2. V Lidečku se hrál opravdu vynikající fotbal. Oba týmy jakoby vůbec neřešily záchranářské problémy, kvalitně kombinovaly, nabízely se a tlačily se do koncovky. Aktivnější byl ale domácí tým. Ve 32. minutě Jan Novosad vyrovnal - 2:2.  O pět minut později mělo Lidečko výhodu standardní situace asi 30 metrů od brány. Míč si postavil k exekuci stoper Robin Buček, první střela mířila do zdi, ale ta druhá mu zapadla přesně do horního rohu brány - 3:2. Střelecky bláznivý poločas již do konce půle branku nepřinesl, a tak obě mužstva odešla do šaten za stavu 3:2. 

Ratiboř nastoupila do druhého dějství bez vyloučeného Galetky

Do druhého poločasu už hosté nastoupili v deseti, když o poločasové přestávce rozhodčí ukázal červenou kartu Galetkovi za hrubé nadávky. Domácí chtěli zápas co nejdříve zlomit ve svůj prospěch, a tak si to vzal na starost ten ze všech nejpovolanější, Aleš Číž. Během necelé půlhodinky nasázel Ratiboři tři góly. V 50. minutě pěkně vystřelil z hranice dvacítky a zvýšil na 4:2. O necelou čtvrt hodinu později dostal vynikající přihrávku, povodil si hostujícího stopera, na zem uložil i brankáře a pohodlně zavěsil do prázdné brány - 5:2. V 77. minutě se Aleši Čížovi podařilo dovršit hattrick, když rozvlnil síť tentokráte hlavou - 6:2. I mimo tyto tři branky byl Aleš Číž neustále aktivní a od první minuty dělal hostující obraně velké problémy. Lidečko stále ještě nemělo dost a tak poslední korekturu ve skóre zařídil pěknou střelou z hranice dvacítky Roman Zezulka - 7:2. Lidečko odehrálo vynikající utkání, nad kterým muselo zaplesat srdce každého diváka, který se rozhodl dát přednost fotbalu v Lidečku před hokejovým bojem o bronz českého národního týmu.

Lidečko si připsalo třetí výhru v řadě, díky čemuž se o krůček přiblížilo k záchraně v 1.B třídě. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "V tomto zápase musím před našimi hráči smeknout klobouk. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, když Ratiboř otočila po naši vedoucí brance skóre. Hostující hráči kousali a neprodali svou kůži lacino. Ale naši ogaři prostě věřili ve vlastní schopnosti a podali vynikající výkon. V Lidečku se hrál opravdu krásný fotbal, k čemuž přispěli v prvním poločase i hosté. Je vidět, že jdeme správnou cestou a nový trenér Charvát dodal mužstvu klid a tolik potřebný pozitivní impulz. Čekají nás ale další těžké zápasy, tak si zatím nemůžeme vyskakovat a musíme pokorně jít zápas od zápasu. Ještě nás čeká dlouhá cesta a ve hře je stále hodně bodů.




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] (72. V. Koleník [-] ) - R. Kulíšek [-] , R. Buček [-] , T. Františák [-] , Z. Havelka [-] - R. Zezulka [-] , R. Číž [-] (85. P. Žídek [-] ) , J. Novosad [-] , J. Novosad [-] - R. Čech [-] (71. V. Ryza [-] ) , A. Číž [-] (88. D. Janáč [-] )


Hráči zápasu: A. Číž .
Místo: Lidečko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.