0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice se protrápily k výhře


Branky


23

Stěbořice rozhodly brankou, kterou vstřelily po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Favorizované Stěbořice dorazily na hřiště sice poslední Štítiny, ale na hřiště, kde se jim vůbec nedaří. Průběh zápasu nebyl pro diváky moc zajímavý. Domácí taktika vypadala tak, že přepustili  dobrovolně iniciatívu na míči soupeřovi ale pokyny zněly, pouštět se do rychlých brejků. Raz zápasu se teda vyvíjel podle těchto not. Stěbořice si ale moc s přehuštěnou obranou soupeře nevěděly rady. Navíc ještě silný vítr stěžoval hru. Už v 1. minutě se probíjel do zakončení domácí Vavrečka, ale jeho střela byla velmi slaboučká. Na druhé straně centr Martina Fiedlera vyboxoval Martin Vitásek do bezpečí. O chvíli později zpacifikoval Losert zakončení Stoklasy u své tyčky a o deset minut později skončila střela Stoklasy mimo tři tyče. Stěbořice se do největší šance v prvním poločase dostaly ve 23. minutě, když centr Martina Fiedlera minul Šmalec a Graca neprostřelil hradbu těl. Ve 36. minutě Škroch napřáhl, ale stěbořický brankář Losert v poklidu střelu pokryl. Pět minut před pauzou poslal rohový kop Gracy hlavou nad Kokeš. 

Stěbořice daly vítěznou trefu

Ve druhé půli začaly aktivněji Stěbořice. Hned v úvodu slabě vystřelil Jamnický. V 52. minutě se prodral do vápna střídající Burda, ale Martin Vitásek jeho sólo zpacifikoval. O dvě minuty později po centru Šmalce vychytal Jamnického opět Martin Vitásek. Klíčový okamžik zápasu přišel v 61. minutě, když Šmalec uvolnil Jamnického a ten pohodlně poslal míč kolem Martina Vitáska do branky - 0:1. Štítina poprve vystřelila až v 67. minutě, když střela Watzlawika mířila vedle tyče. V závěrečné dvacetiminutovce se Štítina snažila, ale její snaha byla hodně jalová a Stěbořice si připsaly tři body. 

 

Štítina jede příští zápas do Melče. Stěbořice zavítají do Litultovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Moc dobře jsme dneska věděli s kým máme tu čest, že budou body při naší formě ležet dost vysoko a taky jsme na ně nedosáhli.....

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Bylo to hodně utrápené vítězství a je vidět, že na Štítinu moc neumíme zahrát. Konečně jsme ale soupeře porazili a zlomili jeho prokletí. Měli jsme sice převahu, ale náš fotbal se nám nedařilo praktikovat po celý zápas.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - L. Postulka [-] (74. V. Lidmila [-] ) , P. Škroch [-] (65. V. Watzlavik [-] ) , V. Tomáško [-] , D. Watzlavik [-] , T. Halška [-] , P. Stoklasa [-] , T. Lehnert [-] , D. Vavrečka [-] (55. F. Graf [-] ) , P. Kunczik [-] , D. Vitásek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Šindelář [-] , M. Josefus [-] , V. Graca [-] (73. P. Fiedler [-] ) , M. Otipka [-] , O. Šmalec [-] (90. O. Fidler [-] ) , M. Jamnický [-] , J. Fiedler [-] (46. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Kokeš [-] (46. V. Kramný [-] ) , R. Kokošek [-]

Hráči zápasu: M. Jamnický .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - PAVELEK Karel, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas má jasného favorita a věřím, že Stěbořice roli potvrdí, konečně prolomí smolnou sérii se Štítinou a vyhrají jednoznačným způsobem.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Steborice uspějí na hřišti trapici se Stitiny

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

První body pro stitinu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů