FOTO: Vřesina rozhodla ve druhém poločase


Branky


26

Po bezbrankovém poločase dala Vřesina dva góly a vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vřesina napravila zaváhání z minulého zápasu s Melčí a bodově vyloupila Těškovice. V úvodu zápasu byly Těškovice aktivnějším týmem, ale pokusy Vladimíra Šenka a dlouhý aut Strojila skončily mimo tři tyče. Na druhé straně po centru Otáhala hlavičkova Boček těsně vedle tyčky. Po čtvrthodině hry se v pokutovém území domácích nejlépe zorientoval Pešek, který přistrčil na Pagáče, ale ten neseřídil správně svá mířidla. Neujaly se ani pokusy Bočka a Rončky, kteří také nemířili do cíleného zařízení. Ve 27. minutě centroval těškovický Vladimír Šenk a Illíkova hlavička mířila mimo tři tyče. Největší šanci hostí spálil deset minut před pauzou opět Boček, jehož pokus vytěsnil brankář Roman Lazecký na rohový kop. 

Vřesina dala dva góly

Ve druhém poločase už na hřišti kralovala Vřesina, která hrozila hlavně z dlouhých autů Ondřeje Kociána, které činily domácí obraně potíže. Těškovice zahrozily jen střelou Strojila, kterou vytěsnil Lampart mimo branku. Dvacet minut před koncem zápasu skončila akce po ose Rončka, Boček Otáhal jen na brankáři Romanu Lazeckém. Gólově se hosté prosadili až v 74. minutě, když Villaschek odcentroval na Hofrichtera, který míč posunul dále na Bočka, který v klidu zavěsil – 0:1. V 78. minutě skončil pokus hostujícího Lichovníka jen rohovým kopem. Pojistku přidala Vřesina o čtyři minuty později, když Bočkova přihrávka našla Cigána, jenž přenechal míč Peškovi, který zahrál Lazeckému na housle – 0:2. Pět minut před koncem mohla ještě Vřesina výhru pojistit, ale po přihrávce Otáhala mířil Boček vedle.

 

Těškovice příští kolo změří síly v Závadě. Vřesina přivítá v derby Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po vyrovnaném prvním poločase přebral soupeř herní aktivitu a prakticky nás nepustil do střeleckého zakončení. Naše hra byla ve druhé půli bezzubá a hosté zaslouženě zvítězili. Absence obou stoperů byla citelná.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Po prvním poločase, kdy se hrál rychlý fotbal na jeden dotek, a kdy jsme měli plno šancí, které jsme mohli proměnit, jsme to zužitkovali ve druhém poločase, kdy jsme domácím nedali žádný prostor ke střele.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - Č. Korčák [-] (32. B. Sroka [-] ) , D. Juchelka [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] , J. Lasák [-] (62. V. Binar [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , L. Villaschek [-] , P. Boček [-] , K. Hofrichter [-] , F. Rončka [-] (70. R. Cigán [-] ) , M. Pešek [-] , D. Otáhal [-] , O. Kocián [-] , J. Lichovník [-] , V. Čech [-]

ŽK: 77. M. Krayzel - 24. M. Pešek , 64. V. Čech , 67. O. Kocián .
Hráči zápasu: V. Čech , L. Villaschek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - LAZECKÝ Petr (N), THIEMEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2019 19:06
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Umělá tráva je vždy výhodou domácího mužstva. Vřesina se nestihne oklepat z šoku, který jí připravila Melč v minulém kole a odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Musíme napravit vlastní nedostatky z minulého utkání a přivézt body, ale z tohoto malého hřiště to bude těžké