Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice nasázely Morkovicím čtyři branky


0

Za nepříznivého počasí se odehrálo utkání mezi Morkovicemi a Luhačovicemi. Ty potvrdily, že se jim v domácím prostředí daří a Morkovice jasně přehrály 4:0. Po dvou brankách vstřelili David a Ondřej Červenkovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Morkovice se přijely prezentovat kombinačním fyzickým fotbalem. Po většinu zápasu byly častěji na míči, ale bez potřebné produktivity. Výborně hrající obrana soupeře pouštěla do těsné blízkosti branky jen sporadicky. Soupeř hrozil hlavně střelami ze střední vzdálenosti. První velkou příležitost si v zápase vypracovali domácí. Po krásné kombinaci po ose Polách - Bernátek - David Červenka mířil míč těsně vedle. Ovšem za minutu bylo horko na druhé straně hřiště, hosté vypustili nebezpečnou střelu z dvacetí metrů, ale míč měl opačnou rotaci a jen těsně minul Kuchařovu branku. Poté se na pravé levé straně uvolnil záložník Morkovic, ale Kuchař byl na místě a vyrazil na roh. Hosté se snažili vytvořit tlak, to ovšem utnul David Červenka. Po zisku na polovině hřiště se domácí dostali do přečíslení 4 na 3, Kalus našel nabíhajícího Lišku a ten předložil míč před prázdnou branku Davidovi Červenkovi, který se nemýlil - 1:0. Poté hřiště zasypal hustý déšť, který neustával. Největší příležitost si Morkovice vytvořily ve 21. Minutě, kdy přišel míč z pravé strany do vápna, ale brankář Kuchař předvedl fantastický zákrok. První půle tak skončila vítězstvím Luhačovic.

 

 

Předpověď ukazovala prudký neustávající déšť, proto se druhý poločas po dohodě obou týmu přesunul na umělý povrch. Vstup do druhé půle měli domácí fantastický. Ve druhé minutě poločasu se po rohu Polácha nejlépe zorientoval kapitán Ondřej Červenka a umístil míč za bezmocného brankáře hostů - 2:0. Hosté neustávali v bojovném výkonu, ale jejich snaha povětšinou končila před pokutovým územím. Domácí jsme udeřili z další standardní situace. Polách našel nikým nehlídaného Ondřeje Červenku a ten se opět nemýlil - 3:0. Konečný hřebíček do rakve Morkovic zasadil David Červenka v 68. minutě svým druhým gólem v zápase, po nádherném křížném pasu Lišky hlavou usměrnil míč do sítě - 4:0. Od té chvíle se zápas již jen dohrával. Luhačovice tak získaly další cenný skalp silného soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (Luhačovice, trenér): Pro soupeře je to krutý výsledek, uštědřili jsme jim lekci z produktivity. Prakticky z 5-ti vyložených příležitostí jsme 4 proměnili. Morkovice se u nás prezentovaly zatím jako nejlepší a nejtěžší soupeř. Proto si výhry moc vážím. Chtěl bych poděkovat klukům za disciplínu a plnění úkolů. V důležitých momentech nás podržel výborný Kuchař. Naše obrana dokázala i tak silného soupeře přibrzdit. Pro sebevědomí hráčů je to velmi důležité. Dobrý výkon dnes podali oba střelci a výborně ze prezentoval Liška.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - J. Kořenek [-] , P. Coufalík [-] , J. Talaš [-] , R. Pešek [-] - D. Červenka [-] , O. Červenka [-] , M. Liška [-] , M. Polách [-] , V. Kalus [-] - M. Bernátek [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - M. Rozsypal [-] , R. Šnajdr [-] , R. Havlík [-] , J. Svoboda [-] - K. Chalupa [-] , J. Škrdlík [-] , J. Smažinka [-] , R. Šimoňuk [-] , J. Kapounek [-] - V. Bombicz [-]

Hráči zápasu: J. Kuchař , D. Červenka , O. Červenka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.