1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Fryštáku s Rožnovem rozhodovaly penalty


Branky


0

Rožnov přijel do Fryštáku bez několika opor. Zápas byl vyrovnaný a oba týmy bojovaly i s přírodními podmínkami. Domácí se ujali vedení díky Křenkovu gólu, za hosty vyrovnal Bolcek. V penaltách byl šťastnější Rožnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním poločase více hrozili domácí, jejich střely však neměly buď potřebnou přesnost, nebo razanci. Postupně tak v zakončení selhali Křenek, Skalička a Rudolf. Těsně před poločasem mohl dát Rožnovu vedení Maléř, ale jeho hlavička brankou neskončila. Jedna branka do poločasu ale padla. Po samostatném úniku se v nastaveném čase prosadil Křenek – 1:0.

 

 

Po přestávce se hosté snažili o vyrovnání hlavně ze standardních situací. Jedna taková jim vyšla v 60. Minutě, kdy Bolcek vyrovnal na 1:1. Do konce zápasu si každý tým vypracoval ještě po jedné šanci, ale branka už nepadla. Na řadu tak přišly penalty. V nich potvrdil dobrou formu hostující brankář Michut, který vychytal Rožnovu bod navíc.



Sestavy


FC Fryšták
L. Skalička [-] , H. Dvořák [-] , J. Kolář [-] , P. Bednařík [-] , T. Rudolf [-] - M. Troják [-] , J. Valášek [-] , T. Chudý [-] , J. Krhůtek [-] - T. Křenek [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - T. Karban [-] , L. Maléř [-] , R. Žitník [-] - J. Šimek [-] , L. Fuksa [-] , M. Zetocha [-] , M. Bolcek [-] - M. Rezdar [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.