0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Holešově rozhodovaly penalty


Branky


0

Druhý tým tabulky přivítal páté Morkovice. Diváci se za celé utkání gólu nedočkali a o vítězi tak museli rozhodnout penalty. V nich byli šťastnější hosté, které skvěle podržel brankář Jarka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy čekal v Holešově nerovný terén, který příliš kombinaci nesvědčil. Obě mužstva proto hrozila hlavně ze standardních situací. První zahrozili domácí ve 2. minutě. Obrana Morkovic propadla a nabídla tak šanci ke skórování Očadlíkovi, který ale gól vstřelit nedokázal. V 16. minutě hosté zahrávali přímý kop, míč se snesl na hlavu Drápala, který trefil břevno. O několik minut později byli hráči Holešova blízko prvnímu gólu. Po sérii standardních situací podržel hosty brankář Jarka, který si dokázal poradit jak s hlavičkami, tak s dorážkami domácích. První poločas tak přinesl gólové šance, ale do šaten šly oba týmy za stavu 0:0.

 

Morkovice mohly střelit gól ze šatny hned ve 46. minutě, ale Smažinka ve slibné pozici nemířil mezi tři tyče. O pár minut později lapil Jarka střelu Křenka a skóre tak zůstávala stále bez branek. Do konce zápasu byla hra spíše neurovnaná a oba týmy se snažily hrozit hlavně z přímých kopů. Zápas tak skončil bez branek a na řadu přišly pokutové kopy.

 

Brankář Morkovic David Jarka dokázal už v minulém kole proti Baťovu, že mu penalty jdou a také proti Holešovu ukázal, co dovede. Dvě penalty domácím chytil, jednou penaltou domácí trefili břevno. Morkovice tak díky skvělému výkonu brankáře získaly v Holešově jeden bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice
Radek Barnet (trenér, Morkovice): Věděli jsme, že musíme podat kompaktní výkon. Hřiště bylo nerovné, suché a celkově bych řek, že tady v Holešově na úzkém hřišti rozhodují hlavně standardní situace. Měli jsme několik šancí ke skórování a mrzí nás, že jsme nedokázali vstřelit gól. Bylo nám jasné, že kdo dá gól, vyhraje. Na penalty jsme měli štěstí a hlavně nás podržel brankář.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Balčík [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] , V. Matulík [-] - M. Olša [-] , R. Očadlík [-] , R. Holík [-] , A. Lomaka [-] , J. Chudárek [-] - J. Křenek [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Havlík [-] , R. Šnajdr [-] , M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] - R. Šimoňuk [-] , K. Chalupa [-] , J. Škrdlík [-] , D. Drápal [-] - M. Oplt [-] , V. Bombicz [-]

Hráči zápasu: D. Jarka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.