2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták si poradil s Vizovicema


Branky


0

Fryšták přivítal doma poslední Vizovice. Důležité utkání za domácí rozhodl hned v úvodu utkání Tomáš Křenek, další gól přidal Tomáš Chudý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí to bylo důležité utkání, ze kterého se nedalo čekat nic jiného než tři body. Střed tabulky je napráskaný, šest týmů tady dělí rozdíl pouhých čtyř bodů. Fryšták si tak pro povinné tři body nemohl přát schůdnějšího soupeře než Vizovice. Ty jsou na posledním místě tabulky se ztrátou osmi bodů na předposlední Chropyni. Ztráta by se nemusela zdát tak beznadějná, ovšem vzhledem ke hře Vizovic už se ztráta jeví jako nepřekonatelná. Vizovice na jaře braly pouze dva body za výhru v Kelči na penalty.

S plánem na bezbrankovou remízu tak přijely Vizovice i do Fryštáku. Plány hostů však přetrhl prvním gólem už ve třetí minutě utkání Tomáš Křenek – 1:0. Domácí vstřelená branka uklidnila a hra se pak odehrávala spíše ve středu hřiště. Ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat další vyloženou šanci. Celkově hra nenabídla fanouškům příliš fotbalové krásy.

 

V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté se snažili být aktivnější, ale vstřelit branku nedokázali. Vizovice tak pouze potvrdily svou střeleckou nemohoucnost, kdy za celou dosavadní sezónu vstřelili pouhých 13 branek. Domácí si dokázali vytvořit pár šancí, ale v nervózním utkání se jim koncovka nedařila. Klid jim na kopačky přinesla až 79. minuta, kdy se po rychlém protiútoku prosadil Tomáš Chudý – 2:0.

 

 

Fryšták tak důležité utkání zvládl a bere z utkání povinné tři body. Vizovice naopak zůstávají na posledním místě tabulky. 



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , J. Kolář [-] , H. Dvořák [-] , P. Bednařík [-] - M. Troják [-] , J. Valášek [-] , T. Chudý [-] , J. Krhůtek [-] , T. Rudolf [-] - T. Křenek [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.