Výškov si doma zastřílel


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jaroslav Feciškanin. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ani v pátém podzimním zápase nové sezóny se žiželickým nepodařilo prolomit výsledkovou i herní krizi, která postihla fotbalový oddíl TJ Žiželice po úspěšném jarním účinkování v lounském okresním přeboru. Přitom úvodní desetiminutovka tomu neodpovídala. Svou příležitost ke vstřelení úvodní branky neproměnili a přišel trest v podobě branky domácího Andrlíka, který zcela osamocen před hostujícím brankářem na třetí pokus procedil míč za jeho záda. Za tři minuty se trefil krásnou střelou z trestného kopu Walter a Žiželice se herně složily. Ještě do konce prvního poločasu přidali výškovští další čtyři góly, nejprve dvakrát skóroval Veverka, svou druhou branku v zápase přidal Walter a těsně před odchodem do šaten zvyšoval na 6:0 Dufek.

Domácí si vedení pohlídali

Když přidal necelé tři minuty po zahájení druhého poločasu sedmý zásah Kučerka, hosté ze Žiželic byli zralí na bílý ručník, vhozený nikoliv do ringu, ale zelený pažit Výškova. Nicméně, hosté zcela nerezignovali a snahu o zkorigování debaklu jim upřít nelze. Hra však žádné další větší příležitosti již nepřinesla, a tak se skóre již nezměnilo



Sestavy


FK Výškov
M. Kurucz [-] - F. Veverka [-] , M. Andrlík [-] (46. J. Choreň [-] ) , V. Pilár [-] , T. Walter [-] , K. Dufek [-] , M. Kučerka [-] (75. P. Schöpp [-] ) , M. Malecký [-] , M. Kadrnožka [-] , D. Rainet [-] , J. Honauer [-] (70. V. Materna [-] )

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - D. Kačenák [-] , i. Šeretka, [-] , T. Večeře [-] (17. M. Makuka [-] ) , L. Kestřánek [-] , J. Švejda [-] , J. Pastyřík [-] - O. Černý [-] , R. Dunka [-] - J. Blacha [-] , F. Paděra [-]

ŽK: 19. M. Kurucz , 68. F. Veverka - 15. A. Kvapil , 49. D. Kačenák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vysočanský David - ŠTAFA Pavel, VÁPENÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 9. 2019 21:43
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích