2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov porazil těsně Štěpánov


Branky


35

Křižanov porazil těsně Štěpánov a v tabulce je na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov se dvakrát prosadil

V rámci 6. kola soutěže na sebe narazily ambiciózní Křižanov a sestoupivší celek Štěpánova, papírově se tedy dal očekávat pohledný fotbal, pravdou byl spíše opak. Od úvodních minut se odehrával urputný boj o každý centimetr hřiště. Do první velké šance se dostal po ukázkovém Liškově vysunutí nejlepší hráč zápasu Patrik Bajer a byť mu pomohla nerovnost hřiště, výsledkem bylo křižanovské vedení. Pár minut poté mohl domácím dodat klid na kopačky Fendrych, jeho zakončení zblízka ovšem postrádalo kvalitu. Klíčovou pasáží zápasu byla poslední čtvrthodina první půle a v hlavní roli byli brankáři – při Škorpíkově přímém kopu z cca 30 metrů si Kubica zbytečně postavil tříčlennou zeď, stoupnul si příliš k levé tyči a na následnou Škorpíkovu – byť krásně mířenou a prudkou – střelu k tyči nedokázal zareagovat. Na druhé straně pak Stupka zbytečně reagoval na hostující nákop a Sabadashkův lob vykopával Halámek z brankové čáry. V mezidobí pak mohli nejprve Halámek po Navrátilově rohu a následně Uhlíř po Škorpíkově centru z přímého kopu domácí vedení navýšit, rozměry branky pro jejich střely ovšem byly nevyhovující.

 

Štěpánov jen zkorigoval výsledek

Domácí kapitán Uhlíř byl v hlavní roli i zkraje druhého dějství, kdy v 50. prudkou střelou vedle vystrašil Kubicu. Další z domácích šancí nevyužil v 64. Patrik Bajer, byť byl v samostatném úniku patrně faulován, výpad zakončil střelou do soupeřova brankáře. Otřepané “nedáš, dostaneš” platilo takřka ukázkově, když v 66. Stupka nešel do souboje o míč dostatečně důrazně a výsledkem byl od Ilchysynova kolena odražený míč v domácí síti. Křižanovští pochopitelně znervózněli, protože ztráta bodů by byla po průběhu zápasu bolestným direktem, do konce zápasu už však byl vážnější situací jen Bajerův gól z ofsajdového postavení, skóre tedy zůstalo 2:1 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Roman Navrátil: Zápas se rozhodl v prvním poločase, kdy jsme vstřelili dvě branky. Hosté se sice po změně stran snažili, ale vstřelili pouze jednu branku a vyrovnat se jim již nepodařilo.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek:



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Halámek [-] , D. Fendrych [-] (75. D. Bajer [-] ) , L. Liška [-] (88. M. Procházka [-] ) , J. Milota [-] , P. Bajer [-] , M. Škorpík [-] (85. L. Anděl [-] ) , P. Kaštan [-] , R. Navrátil [-] (80. A. Burian [-] ) , D. Uhlíř [-] , L. Kopáček [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
D. Kubica [-] - J. Veselský [-] , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , R. Sabadashka [-] , T. Richter [-] , V. Kovalchuk [-] , J. Kintr [-] , I. Ilchyshyn [-] , P. Karásek [-] , M. Ostrovskyi [-]

ŽK: 64. L. Halámek , 80. P. Bajer - 49. V. Kovalchuk .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana, TITAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Marek Vařílek
Tip experta: výhra domácích

Křižanov si doma vzít body nenechá a těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích