Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vyrovnal tříbrankový náskok Bystřice


Branky


34

Jimramov vyrovnal tříbrankový náskok Bystřice, když ve 23. minutě prohrával již 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o dvě branky

K tomuto utkání přijeli hosté s cílem konečně s Jimramovem bodovat, protože v loňské sezóně obě utkání prohráli. Sestavu posílili několika hráči "A" mužstva a od začátku utkání ovládli hru a domácí jim matným výkonem k tomu hodně pomohli. Hosté v úvodu spálili dvě příležitosti, ale v 7.minutě již šli kapitánem Čechem do vedení, který využil  "přesnou přihrávku" domácího Dostála. V 17.minutě po centru z pravé strany a špatné komunikaci v obraně domácích se zblízka prosadil Samek. V 23.minutě to bylo již 0 : 3 když Z. Sklenář překvapil Hlaváče přízemní střelou z 28 metrů. V této chvíli to vypadalo na debakl domácích a hosté dál tlačili. Ve 29.minutě po rychlém brejku domácích trefuje Pavel Sedlák levou tyč branky hostí, míč se ve skrumáži několikrát odráží až ho Zobač uklízí do branky 1 : 3. Od této chvíle získávají domácí půdu pod nohama a přicházejí další šance, ale obrana hostí odolává.

Jimramov ve druhé půli vyrovnal

V poločase bylo v kabině domácích trochu rušno, kdy stoper Petr Sedlák, z pozice nejstaršího hráče trochu zvýšil hlas a jeho domluva se projevila na hřišti. V úvodu 2.poločasu byli domácí výrazně lepší, hosté si po prostřídání mysleli, že to již nějak dohrají, a šance přicházeli. V 57.minutě prodloužil Prüger hlavou míč na nabíhajícího Gregora a ten z ostrého úhlu trefil pravou šibenici.  V 64.minutě si na přední tyči naskočil na autové vhazování J.Sedláka Dvořák a hlavou trefil břevno, u odraženého míče byl první kapitán Bednář a hlavou vyrovnal. V dalším průběhu se hrálo nahoru dolů, obě mužstva chtěla rozhodnout, ale skórovat se již nikomu nepodařilo a tak utkání skončilo zaslouženou remízou, hosté s Jimramovem konečně bodovali a domácí vydřeli bod z již ztraceného utkání. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra a férový přístup všech hráčů na hřišti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Jaroslav Pajkr: Za bod v tomto utkání jsem všem hráčům poděkoval, protože za stavu 0:3 ve 23.minutě a vzhledem k průběhu hry to bylo na ručník. Dík patří Petru Sedlákovi, který to dokázal trochu zbláznit, hlavně mladí se zvedli, nebáli se něco zkusit, samozřejmě také zkazit, ale to je fotbal. Všichni to od té 30.minuty odmakali, ale příště je třeba takhle hrát od začátku a snad budou bodíky pomalu přibývat.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Milan Tomášek:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] (77. V. Peňáz [-] ) , P. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - T. Gregor [-] , V. Dostál [-] (73. V. Peňáz [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] , M. Zobač [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - P. Macháček [-] (46. R. Chudoba [-] ) , R. Sklenář [-] , R. Kadlec [-] , D. Buršík [-] (60. M. Petr [-] ) , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , T. Samek [-] , D. Fiala [-] (80. L. Prüger [-] ) , D. Zítka [-] (46. J. Sýs [-] ) , J. Svoboda [-] (46. M. Hofmann [-] )

ŽK: 16. V. Dostál - 45. R. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MYŠKA Roman - HLADÍK Jiří, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

I když Bojda psal, že na utkání nebude, přesto věřím, že domácí zvítězí. Doma dokáží každého soupeře potrápit a hrát s ním vyrovnaně, navíc si už v okrese myslím za jednu sezóny zvykli a proto hosty, kteří nedokážu posoudit v jaké sestavě přijedou, což je pro ně důležité, porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza