1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma překvapivě nestačila na Myslibořice


Branky


11

Fotbalisté Myslibořic dokázali zvítězit na hřišti Rokytnice a připsat si tak druhou výhru po sobě na hřištích soupeřů 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned dvakrát

Na půdu Rokytnice zavítal nováček soutěže z Myslibořic a favorit tohoto zápasu byl jasně daný. Rokytnice si v minulém kole připsala proti Blatnici bezbrankovou remízu, na kterou chtěly navázat domácí výhrou. Do utkání vstoupili lépe domácí a během prvních dvaceti minut si dokázali vytvořit několik gólových šancí. Ferkl vyslal přesným pasem Vahil’u, který ale před bránou neuspěl, myslibořický gólman jeho střelu vyrazil a z následné dorážky mířil Veleba nad. V další šanci se z úhlu před bránou objevil opět Vahil’a, avšak střela rokytnickému kapitánovi nesedla a prosvištěla nad brankovou konstrukcí. Ve 12. minutě nabídla Rokytnice svému soupeři šanci, který ji hned využil. Matoušek vystihl Sáčkovu malou domů a sám před bránou otevřel skóre utkání. Myslibořice přidaly o osmnáct minut později další branku, když se na vápně nikým nehlídán prosadil Hvězda. 

Domácí pouze snížili

Hned v úvodu druhé půle se domácí tým mohl radovat. Po rohu se míč dostal k Herbrychovi, který v 51. minutě snížil na rozdíl jedné branky. Vyrovnání viselo ve vzduchu. Z rokytnické zálohy přiletěl dlouhý balón na nabíhajícího Hakla, gólmanovi hostů balón propadl, ale domácí útočník zcela sám před bránou z úhlu minul. S jedinou šancí Myslibořic ve druhé půli si gólman Hobza poradil, to Rokytnice dobývala obranný val svého soupeře. V 70. minutě se také červenalo, hostující Hruška byl vyloučen ze střídačky za urážky na adresu sudích. Do konce utkání přítomných sto diváků již branku nevidělo, a tak Myslibořice vezou z Rokytnice tři body za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: Do zápasu jsme vstoupili s určitou taktikou, kterou první půli kluci splnili na 100%, dali jsme gól po chybě domácí obrany, což nám pomohlo. Do půle jsme přidali druhý a tým se uklidnil. Druhou půli jsme sice dostali brzy gól, ale kluci dobře bránili. Domácí měli sice převahu, ale bez větších šancí. Kluci bojovali naplno. A neodpustím si poslední větu. K výkonu rozhodčích se nebudu vyjadřovat.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Herbrych [-] , J. Veleba [-] (56. J. Syrový [-] ) , J. Bartejs [-] , R. Šoukal [-] , M. Sáček [-] , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] (90. P. Svoboda [-] ) , J. Hakl [-] , L. Hakl [-] (79. M. Bartejs [-] )

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , L. Svoboda [-] - J. Matoušek [-] (78. D. Šabatka [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] , D. Kunčík [-] (46. V. Čapoun [-] ) - F. Hvězda [-] , O. Dufek [-] (90. M. Ciešlak [-] ) -

ŽK: 87. J. Syrový - 16. T. Palát , 52. F. Hvězda , 56. P. Vejvoda , 66. V. Čapoun , 73. L. Svoboda . ČK: 70. M. Hruška .
Hráči zápasu: T. Kratochvíl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - KALINA Oldřich, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rokytnice jsou doma silné a to také pocítí nováček z Myslibořic.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích