0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice se rozešla z Rokytnicí zadarmo


Branky


13

Fotbalisté Blatnice si připsali v zápase s Rokytnicí za bezbrankovou remízu jen jeden bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Blatnice přijeli fotbalisté z Rokytnice, kteří si v minulém kole s chutí zastříleli proti nováčkovi soutěže z Koněšína, kterému patří poslední příčka tabulky, takže výhra byla pro Rokytnici povinností. To fotbalisté Blatnice v posledním zápase narazili na Chlístov, který je na svém hřišti vyškolil z lekce produktivity a porazil je trochu jasnou výhrou v poměru 6:2. Takže oba celky v minulém kole zažily odlišné pozápasové emoce. Hlavně fotbalisté Blatnice tak měli co napravovat před vlastními fanoušky. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Jiří Holík tak i hostující brankář Lukáš Hobza žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházely oba týmy za stavu 0:0 do kabin.  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Ve druhé půli jtaké žádný gól nepadl

Také druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustily. Tento zápas byl prvním zápasem tohoto ročníku, ve kterém nepadla žádná branka. Ovšem pro několik přítomných diváků to žádná pohledná podívaná nebyla. 



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Bohužel jsme celý druhý poločas odehráli o hráče míň a těžko předpokládat, jak by se utkání vyvíjelo, kdybychom hráli v jedenácti lidech. Diváci moc pohledný fotbal neviděli, i když na obou stranách ve druhé půli byla orazítkována branková konstrukce. Myslím si tedy, že remíza je zcela zasloužená.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Foltýn [-] , M. Šabatka [-] (83. M. Šabatka [-] ) , M. Šabatka [-] (64. D. Pokorný [-] ) , M. Sova [-] (86. P. Trnka [-] ) , L. Tomšíček [-] , M. Trnka [-] , M. Hutař [-] , D. Lojka [-] , M. Karásek [-] (90. Z. Vedral [-] ) , T. Pokorný [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] , J. Bartejs [-] , J. Herbrych [-] (46. J. Syrový [-] ) , J. Železník [-] (73. J. Veleba [-] ) , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 81. M. Foltýn - 16. J. Herbrych , 39. M. Štork . ČK: 48. M. Štork .
Hráči zápasu: M. Trnka - M. Sáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PAVELEC Vojtěch - KREJČA Jan, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů z horní poloviny tabulky rozhodně domácí prostředí.

Tip: výhra domácích