4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma nezaváhala


Branky


33. O. Krátký , 61. J. Hrůza , 73. P. Ciprys , 88. P. Petz - 29. M. Sosnar , 54. J. Dubský
14

Fotbalisté Vladislavi si v zápase s Novými Syrovicemi připsali další výhru a upevnili si druhou příčku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Fotbalisté Vladislavi přivítali na svém hřišti tým z Nových Syrovic. Vladislav byla v tomto zápase mírným favoritem. Nové Syrovice, se ale chtěly postarat o malé překvapení. Navíc se jim začalo dařit i bodově a vyhouplo se do první poloviny tabulky. Za slunečného počasí byli hostující hráči v prvním poločase aktivnějším týmem, když podnikali brejkové situace po mizerné domácí rozehrávce a tímto způsobem také se ujali ve 29. minutě Miroslavem Sosnarem vedení v utkání - 0:1.Před obdrženou brankou domácí ještě podržel brankář Nejerál. Do prvního poločasu stihl po centru z levé strany vyrovnat ve 33. minutě hlavou Ondřej Krátký 1:1. 

 

Domácí dotáhli zápas do vítězného konce

Ve druhém poločase se hosté opět ujali vedení, když odražený míč na velkém vápně uklidil do branky v 54. minutě Jakub Dubský - 1:2. Domácí po obdržené brance nesložili zbraně a po důrazu Jakuba Hrůzy z 61. minuty vyrovnali na 2:2. Domácí utkání otočili, když po důrazném napadání a chybě v hostující obraně využil střelou zpoza vápna v 73. minutě Petr Ciprys - 3:2. Domácí si již utkání pohlídali a v závěru ještě přida v 88. minutě z brejku branku Petr Petz - 4:2. Vladislav je i tak nadále po šesti odehraných kolech bez porážky, ale stále ji patří druhá příčka za zatím stoprocentními Třebelovicemi. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Bez několika hráčů kádru jsme opět dokázali otočit utkání v náš prospěch a v domácím prostředí si připsali 3 body. V utkání nás několikrát podržel brankář Nejerál.




Sestavy


TJ Vladislav
J. Nejerál [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , P. Otruba [-] - M. Tůma [-] (58. M. Nováček [-] ) , F. Macek [-] (46. P. Petz [-] ) , P. Ciprys [-] , M. Nevoral [-] , D. Veleba [-] , J. Hrůza [-] - O. Krátký [-] (85. K. Čihal [-] ) -

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Dubský [-] , P. Zerza [-] , J. Lang [-] (86. P. Jenerál [-] ) , M. Sosnar [-] , J. Marek [-] , J. Vlček [-] , D. Růžička [-] , Z. Chalupa [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

ŽK: 71. P. Petz - 40. J. Dubský , 62. D. Růžička .
Hráči zápasu: J. Hrůza .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOLÝ Petr - MARTÉNEK Aleš, BRABENEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Petr Cypris
Tip experta: výhra domácích

Zde nemohu tipovat jinak než že zvítězíme. Bude to trochu pikantní zápas pro mě a Ondru Krátkého jelikož za Syrovice chytá Pavel Novák což je manžel naší kolegyně z práce. Jelikož rád rybaří tak doufám, že bude mít co lovit (smích).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích