1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice vezou výhru z Nových Syrovic


Branky


76. M. Sosnar - 18. J. Buček , 36. J. Jurka , 50. M. Máca , 60. M. Máca
13

Fotbalisté Nových Syrovic ani ve třetím soutěžním zápase nedokázali zvítězit, když podlehli Třebelovicím 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V Nových Syrovicích se hrál fotbal ve kterém měli domácí hráči více ze hry,měli více šancí,ale vysoké vítězství si odváží hosté z Třebelovic. Již ve 3. minutě vystrašil Třebelovickou obranu centrem Sosnar, bohužel pro domácí zcela volný Dvořák na přihrávku nedosáhl. V 10. minutě po spolupráci Svobody se Sosnarem zakončoval v dobré pozici Houserek pouze do hostujícího brankáře. Ve 13.minutě  po akci na jeden dotek po ose Svoboda - Růžička - Houserek skončil míč na tyči. V 17.minutě se poprvé do vážnější situace dostali hosté Bučkem, toho ale dobře bránil Procházka a hostující hráč ani nezakončil. V 19. minutě špatně rozehrál na půlce hřiště Procházka a vyslal dva soupeřovi útočníky na domácího gólmana, tentokrát Buček neměl se zakončením problém 0:1 pro hosty. Mohlo být hůř ve 22.minutě, hosté po rohovém kopu vstřelili gól naštěstí pro domácí tým z ofsajdového postavení. Ve 24.minutě zahráli Třebelovstí hráči malou domů,před dotírajícím Dvořákem sebral Nesiba míč do ruky,ale píšťalka hlavního arbitra k překvapení mlčla .V 31.minutě si výborně naběhl za obranu hostující Jan Jurka,ale zakončil nad bránu. V 36 .minutě zahrávali domácí ve slibné pozici po faulu na Svobodu přímý kop Langem pouze do rukavic Nesiby. 37. minuta přinesla propad domácí obrany a hostující Jan Jurka si již poradil o poznání lépe 0:2 pro hosty.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle domácí přímo vyletěli, nejprve ve 46.minutě šel sám na gólmana Nesibu Dvořák,  jeho zakončení skončilo nad bránou. Ve 47. minutě Dvořák vybojoval míč pro  volného Sosnara, kterému se míč zadrhl pod nohama když postupoval sám na gólmana,obránce mu míč vypíchl k osamocenému Langovi a ten trefil pouze hostujícího obránce. Pro domácí bohužel platilo nedáš dostaneš v 50 minutě protečoval Máca střelu mimo dosah domácího gólmana 0:3. Domácí po šoku trochu polevili a přišla další chyba, v 61

minutě, míč promáchl gólman Novák a jeho dárkem Máca do prázdné brány nepohrdl 0:4. Gól domácí probudil k aktivitě, nejprve Dvořák pálil ve slibné pozici nad, v 77 minutě už Sosnar svůj samostatný nájezd na gólmana proměnil 1:4. Domácí zatlačili soupeře a měli další šance, po centru Růžičky hlavičkoval Sosnar pouze do rukavic Nesiby. V 89 minutě byl pronikající Sosnar stažen obráncem bez povšimnutí hlavního rozhodčího, míč se dostal k Dvořákovi a ten ho napálil do břevna, odražený míč se po sérii odrazů dostal opět k Dvořákovi a ten sám  z boku před gólmanem těsně netrefil bránu. V nastaveném čase se "vyznamenal" hostující Michal, který pěstí mimo hru inzultoval Sosnara . Bez povšimnutí rozhodčích.


Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prígl Jan, trenér: Nehrajeme vyloženě špatně, máme víc ze hry, vytváříme si i šance, ale nedaří se nám je proměňovat a to nás dostává pod tlak. Místo toho aby jsme vedli a hráli v klidu, přijdou individuální chyby, dostaneme góly z ničeho a darujeme soupeři luxusní náskok. Přesto to kluci dneska nezabalili,makali a bojovali až do konce.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Vstup do utkání se nám vůbec nevydařil podle představ. Domácí Syrovice nám prvních 20 minut výrazně zatápěli, ale svoje gólové šance nedokázali zužitkovat. Po hrubé chybě domácích stoperů proměnil nájezd Buček a dal nám klid na kopačky. Ve druhém poločase měli domácí územní převahu, ale chybují beci nás sami posílali do samostatných úniků a v celkovém součtu gólových šancí jsme zaslouženě zvítězili.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Novák [-] - K. Filipský [-] (55. J. Weidenthaler [-] ) , Z. Dvořák [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-] , M. Svoboda [-] , T. Lang [-] , L. Vítek [-] , R. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , J. Houserek [-] (41. L. Fryauf [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Čurda [-] (46. K. Skoumal [-] ) , J. Buček [-] (83. O. Jurka [-] ) , T. Bastl [-] (87. T. Brychta [-] ) , D. Janíček [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , J. Jurka [-] , M. Máca [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 64. T. Bastl .
Hráči zápasu: J. Jurka , M. Máca .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - MRÁZEK Vít, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Kisela
Tip experta: výhra hostů

Tady vyhrají Třebelovice

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů