Dub rozebral Zbytiny


Branky


80. J. Sedlák - 20. P. Friš , 30. A. Dejmek , 49. A. Dejmek , 86. P. Friš
12

Report zaslal Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Ve Zbytinách se hrálo na podzim naposled. Domácí přivítali Dub, který stále má šanci na první čtyřku, ale není to již v jeho režii.

 

Pod svatou Magdalénou řídilo utkání trio rozhodčích Miroslav Harvalík, Jan Trněný a Milan Pánek. Pod jejich taktovkou se za dobrého počasí pro fotbal hrál průměrný zápas. 

 

Od začátku to bylo zajímavé utkání, ve kterém hosté vědomi si své situace hodně vsadili na útok. Do branky domácích se postavil za indisponovaného Sochu hráč z pole Mikula a nevedl si špatně. Hosté vsadili na útok a domácí na brejky. Dubští hráli zejména z obrany na Friše, který sice zaměstnával obránce domácích, ale ti vědomi si jeho kvalit ho hodně zdvojovali a dvacet minut jim to šlo. V této minutě právě Friš byl chvíli sám a bravurně ze dvaceti metrů posílá hosty do vedení, když vymetl pravý růžek Mikulovi branky. Domácí se nesložili, ale hra dubských vzadu byla výborná a moc šancí jim nedali. Ve 25. Minutě vytahuje Novák perfektní střelu Františka Šnajdra a vzápětí vytahuje perfektní zákrok před Lebedou. Domácí se neprosadili. Po chybě mladého gólmana Mikuly, který zapomněl, že není v poli a kličkou do Dejmka ho vybízí ke skórování a hráč hostí to využije. Tenhle stav Dubským do poločasu stačil.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas začali lépe hosté a po čtyřech minutách posílají svou vizitku potřetí a trefuje se opět Dejmek. Po této brance se hraje již údržba. Domácí se snaží, ale hosté zkušeně brání a Novák v brance byť věkem vysoce převyšoval všechny na hřišti ukazoval, že je to pan gólman a byl jistotou hostí. Hraje se průměrný zápas, kdy domácí nepromění ani ty nejvyloženější šance a hosté drží soupeře na uzdě. V osmdesáté minutě se prosadili domácí, když střeleckou smůlu prolomil Jaroslav Sedlák, ale to bylo málo. V závěru utkání se ještě po druhé připomíná Friš a hosté dávají čtyřku. Utkání končí a pod svatým Vítem se domácím moc nedařilo. Loučení to bylo chmurné jako dušičkový den. Vítězství hostí bylo zasloužené.

 

Dubští tak zůstávají ve hře o první čtyřku ve skupině A, znamenající postup do finálové osmičky, ale jak jsem již uvedl nemají to ve vlastní režii.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - TRNĚNÝ Jan, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 11. 2019 20:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 22:11

Tip: výhra hostů

Dubští mají stále naději být v první čtyřce. To znamená boj o postup nan jaře adávám jim větší šanci.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 19:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:29
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:30

Tip: výhra hostů