Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro domácí


33

Velký Beranov v derby potvrdil roli favorita a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvodní minuty utkání patřily hostům u Luk, kteří svojí aktivitou mohli jít do brzkého vedení, ale střílený míč skončil po zásahu domácího hráče pouze na břevně, i tak ještě chvíli domácím trvalo, než i oni ohrozili Louckou branku, konkrétně Eliáš, jehož střelu vyškrábl Toman na roh. Hosté měli dobrý přechod do útoku, z čehož mohl těžit Filip Toman, když se dokázal uvolnit mezi obránci, a Procházka jeho střelu vyrazil do míst, kde svedl důležitý souboj s Číhalem Wendl a zabránil mu tak téměř jistě ve skórování. Fotbal měl náboj na obou stranách, důkazem toho byla dobrá šance Pokorného, ale Toman jeho přízemní střelu zkrotil. Přímý kop hostů z hranice šestnáctky poslal Toman pouze do zdi a následný protiútok vedený Eliášem skončil metr mimo branku. Blízko brance bylo i z rohového kopu hostí, když se míč odrážel jako bumerang na hranici malého vápna, ale domácí jej přeci jen dokázali odklidit do bezpečí. V další akci tentokráte hráli prim domácí, Svobodova střela se odrazila k Šimonovi Trnkovi, který míč poslal na zadní tyč, Ganzwohl jej na dlouhou nohu vykopl pouze do vzduchu, avšak pak se přes dva hráče dostal k hlavičce z úhlu, která ale s opravdu notnou dávkou skončila kousek za brankovou čárou a domácí šli do vedení.  Když se zdálo, že poločas skončí nejnižším vedením domácích, předvedl svou hbitost Eliáš, vykličkoval se z lajny ke středu a vyslal střelu, která letěla by určitě mimo tři tyče, kdyby její směr hlavou nezměnil Ganzwohl, aby tak mohl míč zaplout od tyče za bezmocného Tomana. To ještě nemusel být konec, neboť v poslední minutě první půle zahrával Svoboda roh a Ganzwohl o kousek přestřelil bránu. Domácí tak šli do kabin za vedení 2:0, ale druhý poločas sliboval vzhledem k předváděnému fotbalu ještě zajímavý průběh.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle také neztrácela na aktivním přístupu obou celků. Navýšit vedení mohl brzy Pokorný, ale jeho zakončení z pravé strany vystavil stopku Toman a i s přímým kopem Svobody si dokázal loucký brankář poradit. Domácí si slabou chvíli vybrali při rohovém kopu, když míč doletěl až k nehlídanému Navrátilovi na malém vápně, od kterého se míč pouze odrazil a doskákal k Procházkovi. V další útočné akci se předvedl domácí Pýcha, který oslovil Pokorného, který bohužel v ložence netrefil branku a dal tak možnost Louckým přiblížit se na dostřel jedné branky. Hosté vyvinuli tlak do šestnáctky, jeden z domácích obránců nedokázal míč odkopnout dál než z vápna, míč se tak opět vrátil, přistál na noze Bratršovského, který se rychle otočil a poslal míč k tyči. Bylo zaděláno na drama, které se táhlo nakonec až do závěru. Klid na domácí hlavy mohl posadit hlavičkující Pokorný, ale Toman zaexceloval a následnou Ganzwohlovu dorážku zblokovali obránci. Po jednom z výkopů domácí zadáci trochu zaspali a Toman postupoval po levé straně na Procházku, ale nejspíš prováhal klíčový moment a Štumar mu dokázal míč na poslední chvíli vypíchnout. V tu chvíli to byl fotbal nahoru dolu, domácí nezalézali a chtěli přidat pojistku, zatímco hosté s přibývajícím časem přechody do útoku zjednodušovali, tlačili se do vápna a pomalu otevírali hru. Rozuzlení přinesla nakonec až 88. minuta, Svoboda si ze středu hřiště dovedl míč až na pravý kraj soupeřovy šestnáctky, odkud poslal křižná centr do míst, kde nabíhal Ganzwohl, který poslal hlavou míč do sítě potřetí. Tím se zdál být zápas rozhodnutý, a jelikož se už na obou stranách nic nezrodilo, mohli domácí slavit velmi cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Čekal nás náročný program, který vygradoval v neděli proti houževnatému soupeři. I přes páteční dohrávku jsme v sobě našli dost síly, touhy a bojovnosti, abychom dokázali vyhrát. Měli jsme šance na více branek, ale i hosté ukázali, že s tímto fotbalem patří výš, než kde se právě nachází a jejich další soupeři se o tom přesvědčí. Zápas to byl hodně vyrovnaný, rozhodly proměněné šance. V týmu se tvoří soudržnost a obětavost, tu jsme dnes i v pátek předvedli a šli jsme za vítězstvím. Poděkování patří celému týmu, každý se vydal.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Radek Toman (hráč): Dnešní zápas byl z naši strany mnohem lepší, než minuly týden. Bohužel nás trápí koncovka. Naopak soupeř dá branky téměř ze všeho. Ne, ze by domácí neměli šance, ale první gól tam prehlavičkuje útočník naše dva obránce, druhy je střela, která letí na rohový praporek a trefí útočníka do hlavy a je z toho krásný gól...čekají nás teď zápasy pravdy a pokud budeme hrát jak včera, body už musí přijít.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - J. Štumar [-] , A. Svoboda [-] , E. Wendl [-] , Š. Trnka [-] , J. Pýcha [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (80. M. Trnka [-] ) , K. Eliáš [-] (89. V. Molva [-] ) , R. Ganzwohl [-] , P. Kittler [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
R. Toman [-] - L. Vařejka [-] (72. Š. Číhal [-] ) , F. Toman [-] , D. Horáček [-] , M. Bratršovský [-] (78. J. Hájek [-] ) , P. Navrátil [-] , P. Číhal [-] , M. Kubeš [-] (46. L. Tuma [-] ) , T. Pokorný [-] , M. Zámostný [-] (83. M. Neuman [-] ) , D. Čaloud [-] (67. P. Hintnaus [-] )

ŽK: 18. R. Ganzwohl , 73. F. Smejkal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - JANOVSKÝ Aleš, STANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: výhra domácích

Velký Beranov má formu a jeho ofenzivní sílu pocítí i Luka, která vysoko prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích