5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov si doma poradil s Náměští


Branky


28. T. Mazač , 37. J. Vlk , 38. J. Vlk , 41. T. Mazač , 81. T. Mazač - 2. R. Durajka , 83. D. Svoboda
21

Pelhřimov si doma poradil s Náměští, ta se trápí a je třetí od konce, Pelhřimov dále vede ligu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 4-1

V nedělním podzimním odpoledni přivítal domácí tým FK Pelhřimov soupeře z Náměště nad Oslavou. Ve 2. minutě chtěl domácí obránce Kordík přihrát svému gólmanovi, útočník hostů ale jeho úmysl vystihl a lehce překonal bezmocného gólmana soupeře. Hosté se tak lacině dostali do vedení. Domácím se i díky rychle inkasované brance příliš nedařilo, hra byla plná nepřesností a vše vyústilo ve velmi slibnou šanci hostů. Útočník Náměště ve 23. minutě zakončoval hlavičkou po pěkném centru a brankář domácích Lukáš Holický perfektním reflexním zákrokem vyrazil na rok jasnou gólovou šanci. Ve 27. minutě si dobře připravil míč Mazáč, z hranice pokutového území vystřelil na přední tyč a bylo z toho vyrovnání na 1:1. Ve 36. minutě přišla další pozitivní chvilka pro pelhřimovské, Vlk chtěl z pravé strany, prakticky z brankové čáry, centrovat na zadní tyč a k překvapení všech míč zapadl pod břevno branky hostujícího brankáře. Hned v další minutě se stejný borec opět zmocnil míče, prošel sám po pravé straně a zakončoval sám před gólmanem na zadní tyč. Dvě slepené individuální akce domácího forvarda dostali favorita do vedení 3:1. V 41. minutě bylo ještě veseleji, po útočné akci hostů domácí získali míč a založili rychlý protiútok, na jehož konci se prosadil "rychlonožka" Mazáč. Všem hostujícím obráncům ukázal záda, od poloviny hřiště běžel sám na branku a zvýšil na 4:1. Po zlepšeném výkonu ve druhé polovině prvního poločasu bylo skóre odpovídající a zasloužené.

Druhý poločas se dohrával.

Do druhého poločasu vstoupili domácí stejně, jako první poločas končili, tedy velice aktivně a s chutí přidat další góly. Bohužel ve 46. resp. ve 47. minutě neměli ideálně srovnaná mířidla Mazáč s D. Poulem, jejich zakončení bohužel neznamenala další změnou skóre. Dále se hrál otevřený fotbal s šancemi především domácích hráčů, v 50. a 53. minutě se po krásných kombinacích domácích dostal do dvou šancí Chadim, v obou případech ale minul branku hostů. Aktivní Mazáč odmítl zkompletovat hattrick a nechal vyniknout hostujícího brankáře. Poté se dostali ke slovu i hosté, kteří zahrozili z několika standartních situací, domácí obraná hradba se musela držet na pozoru. V 75. minutě se po pravé straně rozběhl navrátilec Pavel Benda, utekl celé hostující obraně a předložil míč na zlatém podnose Mazáčovi před prázdnou bránu. Domácí střelec se bohužel nepopasoval s touto situací tak, jak by si asi i sám představoval a trefil břevno hostující svatyně… Toto zaváhání napravil v 81. minutě, kdy po průnikové přihrávce D. Poula uháněl sám na hostujícího brankáře a ukázkovým hokejovým „blafákem“ upravil stav zápasu na 5:1. V 83. minutě se ke slovu dostali hosté, kteří po zaváhání obrany domácích snížili na konečných 5:2. Za zmínku určitě stojí návrat Kostrouna do sestavy. Ten po dlouhodobém zranění naskočil do utkání na posledních deset minut a dostal se i do dvou slibných zakončení, bohužel bez gólového efektu.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Jakub Vlk (hráč): Po brzkém gólu do naší sítě po individuální chybě jsme se nesesypali a kombinační hrou si vypracovali několik slibných brankových příležitosti a čtyři z nich jsme dokázali proměnit. Ve druhé půli hrozili hosté hlavně standardními situacemi, se kterými si náš brankář poradil. My si nadále vytvářeli slibné příležitosti, ale proměnili pouze jednu, ihned poté hosté snížili na 5:2, ale už jsme si výhru pohlídali a odnesli si ze zápasu 3 body.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): Opticky vyrovnané utkání rozhodla čtyřminutovka v závěru prvního poločasu, kdy domácí po našich chybách vstřelili tři branky a výsledek poté v klidu kontrolovali.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Homolka [-] , J. Rejthar [-] , J. Kordík [-] , J. Vlk [-] - D. Poul [-] , D. Viktora [-] (71. V. Poul [-] ) , M. Naniáš [-] (81. M. Kostroun [-] ) , P. Benda [-] - J. Chadim [-] (65. T. Mazanec [-] ) , T. Mazač [-] (88. V. Šmíd [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - T. Nekuda [-] , J. Heres [-] , P. Čermák [-] , Z. Jonák [-] - R. Durajka [-] , J. Chlup [-] , J. Rubák [-] - M. Šimončič [-] , M. Kašík [-] (46. M. Homola [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 26. M. Naniáš - 52. R. Durajka , 89. P. Čermák .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Dvořák Jan - TERBER Ondřej, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Martin Toula
Tip experta: výhra domácích

Pelhřimov pojede dál na vítězné vlně a jasně získá 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů