Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava vyhrála tenisově


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uběhly pouhé 4 minuty když Dittrich skvělým obloučkem našel v náběhu za obranou Kuruštu, který si poradil, 1-0. Mezi 7. a 10. minutou se dvakrát prosadil kanonýr Zoller. Nejprve se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vápně, a poté zvýšil na 3-0 křižnou střelou na zadní tyč. Další branku mohl přidat po střele ze 20ti metrů Žebrok, ale hostující gólman byl proti.
Ve 24. minutě se však domácí radovali znovu, a to když dobrý centr Klody zužitkoval Bednář, 4-0. Z posil tak už chyběla branka pouze Koďouskovi, ta mohla přijít po kombinaci Žebroka a Bednáře, po které postupoval na gólmana. Po naznačení střely a reakci gólmana, který šel k zemi, to vypadalo na jasný gól, nicméně opak byl pravdou. Lobující Koďousek trefil vystrčenou ruku gólmana, a tak si na první gól musí ještě počkat.
Ve 37. minutě se dočkali čestného úspěchu i hosté, kteří využili ojedinělý brejk, a sebrali Gaszcykovi čisté konto. 4-1.
Za další čtyři minuty však skvěle podpořil útok Stanowski a v úniku dva na gólmana vyzval k hattricku Zollera, 5-1.
Tímto výsledkem rovněž skončil poločas.
Do druhé půlky jsme nastoupili skvěle a ve 49. minutě přidal po průniku svou branku Mančař, 6-1. Hosté začali působit velmi podrážděně a předvedli několik nevybíravých zákroků. Po jednom z nich viděl v 64. minutě rovnou červenou kartu hostující Barteczek.
Zbytek utkání jsme hlavně drželi míč, nicméně i přesto jsme si vytvořili ještě spoustu šancí. Kupříkladu centry Kurušty a Žebroka, které našly ve vápně adresáty volali po gólu. Útočnou aktivitu rovněž zvýšili příchozí Němec a po zranění nastoupivší Ristovský, kteří byli velmi aktivní. 
Když však střela Bednáře skončila na tyči, utkání skončilo vysokým vítězstvím domácí Stonavy 6-1.     zdroj:  https://www.facebook.com/SKStonava/  


Sestavy


SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Dittrich [-] , L. Kurušta [-] , T. Mančar [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] (60. L. Němec [-] ) , J. Zoller [-] (67. M. Ristovský [-] ) , Z. Bednář [-] , P. Zielonka [-] , P. Kloda [-] , M. Stanowski [-]

SC Smilovice
T. Kroužek [-] - L. Míra [-] , M. Samek [-] , J. Wojnar [-] (72. D. Balvar [-] ) , R. Barteczek [-] , P. Dytko [-] , R. Cienciala [-] , R. Barteczek [-] , B. Kocur [-] , P. Čermák [-] , P. Kohut [-]

ŽK: 12. R. Barteczek , 61. P. Čermák . ČK: 64. R. Barteczek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVEC Marek - PETROŠ Radim, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích