Stonařov sestřelil Stařeč


Branky


45. J. Toth , 61. P. Kozojed , 68. P. Kozojed , 79. M. Příhoda , 87. M. Turoň (p.) - 81. M. Linhart
32

Stonařovu se daří. Tentokrát jeho sílu pocítila Stařeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

V krásném slunečném počasí v neděli přivítal Stonařov na svém hřišti Stařeč. Hra měla od začátku spád, že by se příliš bránilo se říci nedá. Mírnou převahu měli v prvních dvaceti minutách hosté. Přimáčkli domácí do vlastního pokutového území a snažili se otevřít skóre utkání. Sérii rohových kopů Rambouska si celkem ve třech případech našel hostující Kaňka, ovšem buď hlavičce scházela přesnost nebo razance a Měrtl si s přehledem poradil. V 10. minutě po dalším rohovém kopu se do odraženého míče krásně opřel Bříza, projektil mířící do pravé šibenice však domácí Měrtl bravurně zneškodnil. Poté se osmělili i domácí, Příhoda se prodral z levé strany do vápna, avšak střelu zblokovala obrana hostí. Do další šance se poté dostal Vacek, ovšem skóre stále trvalo. Nezměnilo se to ani v 25. minutě, kdy domácím na hranici šestnáctky nevyšla ofsajdová past, jenže vyběhnuvší Měrtl byl opět proti změně skóre ve prospěch hostí. A tak se těsně před koncem urodilo na druhé straně. Příhodův dlouhý aut prodloužil hostující hráč na zadní tyč a Toth neměl problém otevřít skóre utkání - 1:0. Do kabin se tak šlo lépe domácím.

Domácí navyšovali vedení

Druhou půli hosté začali stejně jako tu první, velmi aktivně. V 50. minutě si ve vlastní šestnátce zpracoval míč Nešpor, bohužel ne příliš ideálně a při snaze odehrát míč do bezpečí zasáhl i hostujícího útočníka a sudí situaci posoudil jako penaltovou. K té se postavil Rambousek, ale naložil s ní trestuhodně. Měrtl se vytasil dalším krásným zákrokem. Domácí nakládali se šancemi znatelně lépe. To se nedá říct o Příhodovi, který ve druhém poločase zahodil minimálně tři jasné góly. Domácí potřebovali uklidnění a to přišlo v 61. minutě, když Kozojed i s přispěním teče hostujícího obránce dostal míč za záda bezmocného Ujčíka - 2:0. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Bláha krásně uvolnil Kozojeda a ten zakončil chladnokrevně podél gólmana - 3:0. Na 4:0 zvýšil Příhoda, kterého vyslal do šance Láznička. Poté domácí povolili v koncentraci a výsledkem byla korekce skóre Linhartem, který z vápna poslal míč k levé tyči Měrtlovi svatyně - 4:1. Konečnou podobu skóre stanovil Turoň, když sudí nařídil pokutový kop po ruce hostujícího obránce. S ní s výše jmenovaný naložil velmi zkušeně, když nedal Ujčíkovi sebemenší šanci - 5:1.

 

Stonařov jede v dalším kole do Luk. Stařeč hostí Velký Beranov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Zápas jsme začali tradičně ospale a soupeř byl všude dřív. Nebýt výtečného Měrtla, poločasový výsledek by byl daleko horší. Ve druhé půli už jsme se chytili. Zápas hodně naklonila na naší stranu chycená penalta a šťastný gól na 2:0. Pak už jsme si výhru v klidu pohlídali.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): V zápase s velkým množstvím příležitostí na obou stranách je vítězství domácích zasloužené a to především z důvodu lepší produktivity. Výše výsledku však neodpovídá vyrovnanému dění na hřišti. Především první poločas jsme měli řadu velmi dobrých šancí, které nám většinou likvidoval výborný brankář domácích nebo naše nepřesnost a výsledkem byla pouze jedna nastřelená tyč. Druhý poločas naopak měli více šancí domácí a na rozdíl od nás je uměli proměnit, dvakrát i s pomocí teče našich obránců. My jsme za stavu 1:0 nedali ani pokutový kop. Z našeho týmu nikdo nepodal nadprůměrný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Toth [-] , J. Šmarda [-] , M. Turoň [-] , J. Nešpor [-] (81. M. Špaček [-] ) , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , P. Plavec [-] , J. Láznička [-] (85. R. Šána [-] ) , P. Kozojed [-] , Z. Bláha [-]

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Kaňka [-] , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] (60. J. Dolníček [-] ) , J. Zejda [-] , D. Tomek [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , R. Linhart [-]

Hráči zápasu: P. Měrtl , P. Kozojed .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stehlík Michal - KREJČÍ Vlastimil, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2019 19:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jedem na ne!!!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Oba soupeři jsou na špici tabulky, ale Stonařov v domácím prostředí uspěje.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stonařov má zkušené hráče jako Příhoda a Kozojed a ti jejich tým dovedou k vítězství.

Tip: výhra domácích