Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov potvrdil roli favorita


Branky


31

Bohdalovu to nejde a potvrdil to i ve Velkém Beranově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Začátek utkání chytli lépe hosté, důkazem toho byla již 5. minuta, když Koukal prodloužil míč na svého spoluhráče na křídle, jehož křižnou přihrávku uklidil do sítě nehlídaný Švoma - 0:1. Domácí byli první čtvrthodinku bez zápalu a nedokázali si vytvořit žádnou šanci, načež hosté měli lepší náznaky a Procházka musel být pozorný. Vyrovnání přišlo v 18. minutě, aktivní Pýcha se dostal z lajny do pokutového území, zpětnou přihrávkou našel Svobodu, jehož ráno výborně vyrazil Velín, ale bohužel pro něj jen ke Ganzwohlovi, který míč uklidil do brány - 1:1. To domácí povzbudilo a začali pomalu přebírat otěže zápasu, jenže jejich zakončování postrádalo patřičnou přesnost nebo byly jejich pokusy zblokovány. Na straně Bohdalova byl nejvíce nebezpečný Koukal, ale ani jeho úsilí nevedlo ke změně skóre, neboť jeho hlavička ťukla na pouze na břevno. Misky vah na svoji stranu naklonil až z rohového kopu hlavičkující Ganzwohl a poslal domácí do vedení - 2:1. Chvíli po rozehrávce měli výhodu rohového kopu i hosté, jenže domácí obrana míč odvrátila a rychlý protiútok zakončil pěknou střelou Svoboda, jež tak určil poločasový výsledek - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle už byla z obou stran vyrovnaná a ani jeden z týmů neměl nějakou vyloženě gólovou příležitost. Hosté se snažili tlačit hru dopředu, avšak ztráta míče před vápnem beranovských vedla k tomu, že Svoboda kolmicí vyslal v neobvyklém náběhu Křenka, který v klidu zakončil podél brankáře - 4:1. Bohdalov měl sice nějaké střely, ale ani jedna neměla gólové parametry. Průběh utkání začali opět více kontrolovat domácí, jenže někdy byla jejich střelba nepřesná nebo se nepovedla finální přihrávka. A tak branka přišla po chybě bohdalovské obrany. Presink domácích zafungoval, Ganzwohl nesobecky přiťukl Kittlerovi, který ještě vyšperkoval situaci přihrávkou na Fukala, jenž mířil do odkryté branky a mohl tak zapsat první branku v týmu mužů - 5:1.

 

Velký Beranov jede v dalším kole do Starče. Bohdalov hostí béčko Polné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Prvních 15 minut jsme byli moc vlažní, zakřiknutí. Sami jsme nevěděli z čeho. Hru se nám však pomalu dařilo překlápět na naši stranu a ke konci poločasu jsme vstřelili dvě důležité branky. V druhé půli jsme nechtěli hlavně udělat chybu a nakopnout tak soupeře. To se nám povedlo a především čtvrtá branka nás uklidnila a zmařila tak snahu hostů se zápasem něco udělat.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Výsledek zápasu je sice pro Bohdalov krutý, ale byl zaslouženě potrestán za hrubky ve své defenzivě, a když jeho útočníci nedokázali vážněji ohrozit domácího brankáře, tak je nakonec spravedlivý. Spravedlivý i v tom, že Beranovští byli fotbalovější, tvořivější i úspěšní v zakončení, prostě lepší.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - A. Svoboda [-] , R. Kittler [-] (86. Š. Trnka [-] ) , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] , J. Pokorný [-] (66. R. Fukal [-] ) , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Trnka [-] (57. M. Křenek [-] ) , J. Štumar [-]

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - A. Fabík [-] , J. Večeřa [-] , Z. Novotný [-] , D. Skála [-] - P. Neuman [-] , V. Pokorný [-] (85. V. Novák [-] ) , V. Koukal [-] , J. Šimek [-] - M. Krčál [-] , J. Švoma [-] -

ŽK: 22. R. Kittler - 28. J. Šimek .
Hráči zápasu: R. Ganzwohl , A. Svoboda .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: MAAR Michal - BURIAN Vít, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Bohdalov zabojuje, to jsou bejci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

I Bohdalovu věřím, že prolomí smolný začátek soutěže a z Velkého Beranova si odovezou bod.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Z malého hřišti ve Velkém Beranově se body moc vozit nebudou. Jasně pro domácí.

10. 9. 2019 13:08
V Beranově to hřiště není zas tak malý... je dost široký... :)

Tip: výhra domácích