2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav doma remizovala s Chotěboří.


Branky


19

V dohrávce 1.kola Kp Vysočiny se v derby dělili body mezi týmy Přibyslavi a Chotěboře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější.

Od úvodu zápasu byli lepší domácí fotbalisté,  byli více na balonu a tlačili Chotěboř. Už v 7. minutě rozvlnil síť domácí Bačkovský, ale pomezní k udivení fanoušků viděl ofsajd. Následovala pasáž vyrovnané hry, ale domácí byli opět malinko aktivnější, hosté hrozili pouze z centrů, které sbíral brankář domácích. Ve 25. minutě mohlo být opět veselo pro domácí, ale domácí útočník Vostál trefil spojnici hostující branky. Stav byl tak stále 0-0. Ve 35. minutě výborně domácí útočník u lajny získal balon, posunul Krčálovi, který předložil na Pochopa, ten v koncovce zakopl o balon. V závěru poločasu se domácí dočkali, Vostál běžel sám na Dobrovolného a rozvlnil síť hostů. Když ještě ve 44. minutě Krčál našel volného Novotného. mohlo být ještě veseleji, ale domácí křídelník zblízka přestřelil. To stále nebylo všechno v nastaveném čase opět Krčál v hlavní roli našel skulinu na Bačkovského, ten mířil mezi nohy Dobrovolného, ale balon propadl za jeho záda, na poslední chvíli ho hostující stoper vykopl na hranici brankové čáry. Poločas 1-0

Chotěboř urvala ze ztraceného zápasu alespoň bod.

Do druhé půle Chotěboř nastoupila úplně v jiné síle, hlavním tahem bylo střídání, ve kterém šel na hřiště velice aktivní Chlad. Domácí, jakoby odešli. Střed domácích už byl horší než v první půli. Hosté tlačili Přibyslav, ale do nějaké větší šance se nedostali. Pak přišel trest, v 76. minutě našel Krčál Pochopa, který proměnil svůj únik a zvýšil na 2-0. To už bylo z hosty špatné a zdálo se být po zápase. Ale hned po rozehrávce a dalších zmatcích ve středu pole z pohledu domácích, přišla rychlá odpověd, po centru se prosadil hlavou střídající Nedvěd. 77. minuta 2-1 pro domácí. Hosté následně vytvářeli velký tlak na domácí defenzivu a v to vyústila druhá branka. Nedůraz domácích před vlastním vápnem znamenal v 85. minutě branku hostujícího Marka Somerauera, který se trefil na vzdálenější tyč. V 90. minutě mohl rozhodnout hostující záložník, ale hlavou těsně minul branku domácích. Zápas tedy skončil 2-2. Oba týmy bojovali, ale v zápase došlo k zasloužené dělbě bodů, domácí byli aktivnější v první půli a hosté zase ve druhé.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Martin Ondra (obránce): V první půli jsme měli dobrý vstup a hlavně jsme aktivně přistupovali a byli lepší. Druhá půle od nás nebyla už tak dobrá, ale vstřelili jsme druhý gól. Neudrželi jsme dvougólový náskok a dostali jsme rychle hned branku, nebyli jsme schopni udržet balon ani se dostat do hry. V závěru soupeř využil našich chyb a zaslouženě vyrovnal. My jsme závěr zápasu nezvládli takticky.




Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] - L. Vykoukal [-] (81. T. Němec [-] ) , S. Pochop [-] , J. Novotný [-] , M. Krčál [-] - J. Bačkovský [-] (64. J. Sibera [-] ) , A. Vostál [-] - M. Votava [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] , J. Voborník [-] , M. Somerauer [-] , F. Janda [-] , M. Somerauer [-] , V. Janda [-] , J. Hlaváček [-] , T. Keller [-] , M. Plíšek [-] (61. A. Nedvěd [-] ) , M. Cestr [-] (46. P. Chlad [-] )

ŽK: 40. J. Prchal , 84. J. Novotný - 29. J. Voborník , 39. T. Keller , 59. P. Chlad .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fotr Jan - KUBEŠ Petr, JIRSA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 10:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 23:34
Jakub Bačkovský

Expert: Filp Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Chotěboř čeká na výhru tři zápasy a myslím si, že v Přibyslavi se bude hrát vyrovnané utkání, které ale Choteboř o gól vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 01:29

Tip: výhra domácích