4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč doma přejela Přibyslav, vyhrála 4-1.


Branky


21

Třebíč doma porazila Přibyslav, v každém poločase vstřelili domácí fotbalisté dvě branky a zvítězili poměrem 4-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli neohrozili Dubovu branku.

Domací začali velmi aktivně, kombinovali a hostům z Přibyslavi nedali vůbec prostor dostat se do hry. Na mokrém trávníku míč hodně klouzal a třebíčtí zkoušeli střely ze střední vzdálenosti, které likvidoval hostující Pazderka. Ve 20. minutě jeden z domácích vypálil zpoza vápna, Pazderka vyrazil jeho střelu, ale na dorážku zcela nehlíddaného Benceho už nedosáhl 1-0. Poté stále na hřišti existoval pouze jeden mančaft. V závěru poločasu byl závar před brankou hostů, Ondra ani další hráči nedokázali balon odkopnout a domácí Bence asi z páté dorážky prostřelil Pazderku 2-0.

Ve druhém poločase začala Přibyslav lépe než v prvním a měla více ze hry, poté ale Třebíč udeřila potřetí a bylo po zápase.

Ve druhém poločase Přibyslav kombinovala ale spíše na své polovině. Hra se poněkud vyrovnala a Přibyslav dostala od domácích trochu prostoru... V 69. minutě utekl domácí Maleta obraně a svojí levou nohou střelou na bližší tyč rozvlnil síť v Pazderkově bráně potřetíí 3-0 pro domácí. O 5 minut později vyslal domácí kapitán Florián výstavní dělovku, která se odrazila od břevna a od země balón vyskočil ven z branky. Hlavní rozhodčí po konzultaci s pomezním ukázal na středový puntík, tudíž sporně 4-0. V závěru už jenom hostující Novotný korigoval svoji brankou na 4-1. Fotbalisté Třebíče tak získali po páté v řadě 3 body a vyhoupli se na druhou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Tomáš Válek (hráč): Troufnu si říct, že jsme měli celý zápas pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli. Hosty jsme do vážných příležitostí nepustili a naopak jsme mohli dokončit více akcí gólově.

SK Přibyslav
Jakub Bačkovský (hráč): Zápas jsme nezvládli, Třebíč byla jasně lepší a zaslouženě vyhrála...



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - J. Uličný [-] , T. Hrbáček [-] , A. Suchna [-] , J. Brabenec [-] - P. Ošmera [-] (70. D. Lorenc [-] ) , P. Florián [-] , R. Bence [-] , T. Válek [-] , V. Maleta [-] - R. Durda [-] (86. F. Richtr [-] ) -

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] - J. Sibera [-] , S. Pochop [-] , J. Novotný [-] - J. Bačkovský [-] (60. L. Vykoukal [-] ) , A. Vostál [-] , P. Škacha [-] - M. Votava [-]

ŽK: 44. J. Prchal , 70. M. Votava , 88. A. Vostál .
Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Martin Toula
Tip experta: výhra domácích

Třebíč by měla doma proti Přibyslavi brát všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích