1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

9.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jablonec porazil jednou brankou Přepeře


Branky


10

Za fotbalisty Jablonce nastoupil i Jakub Jugas hostující v A-týmu ze Slavie. I on přispěl k tomu, že domácí neikasovali a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Jiří Zachariáš - trenér: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání se soupeřem, kterého nepovažuji za klasické B, ale velmi zkušené mužstvo, které bude hrát o přední příčky, což dnešní utkání jen potvrdilo. Rozhodla jediná branka, ale šancí na obou stranách bylo více. Do prvního poločasu jsme chtěli vstoupit s jiným herním plánem, než hrajeme obvykle, především díky výškové převaze domácích, ale bohužel se nám to příliš nedařilo. Cítil jsme z mužstva nervozitu, bylo tam hodně jednoduchých ztrát, vázla kombinace a přesnost. Soupeř byl lepší na míči hrál jednoduše kombinačně. Naše obrana byla přetížená a domácí zaslouženě vstřelili rozdílovou branku. Do druhého poločasu jsme museli něco změnit, proto jsme vystřídali na dvou postech a změnili rozestavení. Naší hře to pomohlo a vyrovnali jsme hru v poli. V závěru jsme to otevřeli se snahou srovnat skóre, ale bohužel kvalita zakončení dnes z naší strany byla jalová. Mužstvo jsem přesto za vystoupení ve 2. poločasu pochválil, odehráli jsme zde důstojné utkání.



Sestavy


FK Jablonec B
A. Richter [-] - M. Štěpánek [-] , D. Skuhravý [-] , J. Peřina [-] (46. M. Černák [-] ) , P. Haitl [-] (75. Z. Petrović [-] ) , N. Daníček [-] , D. Breda [-] (46. S. Munzar [-] ) , T. Dočekal [-] , O. Rozkovec [-] , F. Koblížek [-] , J. Jugas [-]

FK Přepeře
F. Truksa [-] - M. Volf [-] , J. Díl [-] (46. N. Hlůže [-] ) , M. Pavlata [-] , V. Novotný [-] , F. Jarosz [-] , M. Kvesic [-] (46. M. Ježek [-] ) , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , J. Krasnický [-] (82. P. Novotný [-] )

ŽK: 90. F. Jarosz .
Hráči zápasu: T. Dočekal .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Raplík Lukáš - HÁJEK Robert, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích