0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:15

7.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bezbrankové derby rozhodly penalty


Branky


14

Prestižní duel rezerv Hradce Králové a Pardubic po devadesáti minutách vítěze nepoznal. Hosté byli úspěšnější v pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votroci nastřelili břevno

Ani jedno z mužstev nechtělo inkasovat první branku, a tak se dlouho hrálo bez větších příležitostí. Derby bylo svázané taktikou a hra velmi vyrovnaná. V úvodu zahrozil pardubický Sláma, ale jeho střelu gólman Brát vyrazil na rohový kop. Po půlhodině hry zaznamenali šance i domácí. Se střelou Štěrby si poradil brankář Šmíd. Poté zahrával přímý kop z dobré pozice Kadlec a jeho střela rozezvučela břevno branky Pardubic. Ve 40. minutě vystřelil Sokol a Šmíd předvedl pěkný zákrok. O chvíli později nedokázal Šmída překonat ani Bičiště. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Hradec dal gól, ale z ofsajdu

Do prvního ohrožení branky se ve druhé půli dostal exhradecký Miker, který prošel přes několik hráčů, ale zakončení mu znemožnil dobrým obranným zákrokem Kadlec. Poté útočili opět domácí. Z přímého kopu centroval Kadlec a Rajnochovi chyběly ke skórování. Po akci Rajnocha dostal míč v 76. minutě do sítě Samko, ale radost Votroků překazil zdvihnutý praporek pomezního. V závěru ještě zkusil střelu zpoza vápna Rajnoch, ale neuspěl. Utkání tak musely rozhodnout penalty.

 

Šmíd hrdinou Pardubic

Pardubický brankář Šmíd dokázal lapit pokusy Rajnocha a Kováře. Překonal ho pouze zkušený Plašil. To hosté byli stoprocentní. Proměnili Mužík, Kovář, Sláma i Kepl a hosté tudíž získali druhý bod.

Zdroje: http://fkpardubice.cz/https://www.fchk.cz/index.asp

Redakčně upraveno

 

Komentář trenéra Hradce Králové Karla Krejčího

 



Ohlasy k zápasu



FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Měli jsme dobrý vstup do utkání, první půli jsme kontrolovali hru, byli jsme více na míči a byli jsme nebezpečnější. V závěru poločasu nastřelil Hradec ze standardní situace břevno. Ve druhé půli se hra vyrovnala. Chvílemi se hrál svižní fotbal nahoru dolů. Obě mužstva se snažila vstřelit rozhodující branku. Příležitosti ale nebyly dotažené do konce. V penaltách jsme byli díky brankáři Šmídovi šťastnější a máme důležitý druhý bonusový bod.



Sestavy


FC Hradec Králové B
J. Brát [-] - T. Sokol [-] (75. M. Langr [-] ) , M. Plašil [-] , J. Mahr [-] (87. M. Vítek [-] ) , J. Locker [-] , J. Štěrba [-] (79. A. Nemšovský [-] ) , M. Rajnoch [-] , D. Bičiště [-] , J. Vobejda [-] , D. Samko [-] , J. Kadlec [-]

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - J. Miker [-] , T. Kepl [-] , T. Lněnička [-] (46. L. Zelenka [-] ) , P. Zifčák [-] , S. Lee [-] (86. J. Park [-] ) , L. Mužík [-] , D. Kovář [-] , F. Čihák [-] , J. Sláma [-] , L. Zukal [-]

ŽK: 17. M. Plašil , 73. J. Kadlec , 89. J. Locker , 90. J. Vobejda - 67. J. Miker , 69. L. Zelenka , 71. F. Čihák .
Hráči zápasu: J. Brát - N. Šmíd .
Počet diváků: 274. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jiří Duben
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou juniorek zvládnou lépe domácí, juniorka Hradce na mě udělala minuly týden dojem, jde vidět, že v Hradci dobře pracují s mládeži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích