P. Falta 75. (vl.)
A. Kovernikov 85.
2:1
(0:1)
36. D. Mayer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

6.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dukla otočila duel s Ústím nad Orlicí


Branky


75. P. Falta (vl.) , 85. A. Kovernikov - 36. D. Mayer
12

Zápas dvou rozdílných poločasů nakonec nabídl obrat ve skóre ve prospěch mladých hráčů pražské Dukly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svou aktivitu přetavili ve vedení

Domácí si v úvodu utkání vypracovali šanci, když Douděra a přihrávce Lauka přestřelil branku hostů. Po čtvrthodině hry se do šance prodral Ullman, ale hostující gólman Jeřábek mu skočil pod nohy a míč chytil. Poté se osmělili také hosté a převzali otěže utkání. Do dvou šancí se dostal záložník Habrman. Nejprve jeho střelu ze sedmi metrů díky rychlému vyběhnutí zneškodnil Janda v brance Dukly a poté jeho krásnou ránu z dálky zastavila tyčka. Ústí Duklu v této fázi utkání jasně přehrávalo. V další možnosti neuspěl z úhlu Souček. Ve 36. minutě vyslal Langer ostrý centr do vápna a Denis Meyer na zadní tyči dopravil míč hlavou do sítě. Hosté se tak ujali vedení 1:0. Dukla mohla do poločasu srovnat, ale to by Douděra musel hlavičkou trefit odkrytou branku hostí, což se nestalo.

Obrat v závěrečné čtvrthodině

Druhý poločas nabídlo v úvodu vyrovnanou podívanou, ale hráčům Ústí začaly pomalu docházet síly. V 59. minutě si málem obránce hostů ztečoval míč do vlastní branky. Jeřábek ale uchránil vedení hostujícího celku. Dukla začala svého soupeře postupem času přehrávat. V 75. minutě centroval domácí Ullman na své spoluhráče do vápna, kde si míč srazil ve skluzu do vlastní sítě hostující stoper Petr Falta. Srovnáno 1:1. Dukla vycítila šanci získat proti unavenému soupeři všechny body a Ústí zatlačila na jeho polovinu. V 85. minutě pálil nebezpečně Lauko, ale Jeřábek branku Ústí ubránil za cenu rohového kopu. Roh rozehrál Lauko a v závaru před brankou se nejlépe zorientoval Artem Kovernikov, který otočil hlavou skóre ve prospěch Dukly. Domácí hráči už soupeře ve zbytku utkání do ohrožení branky nepustili a berou tak tři body.

 

Zdroje: https://www.fkdukla.czhttp://www.jiskraustifotbal.cz/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Dukla Praha B
Pavel Mejdr - trenér: Hráče musím pochválit. Dokázali jsme zápas otočit. Střídající hráči rozhodli o třech bodech, odehráli všichni dobrý zápas. Byl to velmi kvalitní zápas od nás i od soupeře.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: První půli jsme odehráli velmi dobře, byli aktivní, dobře napadali, vytvářeli si šance a po zásluze vedli. Nehráli jsme zle ani po přestávce, ale aktivita opadla a soupeř dostal občas prostor. Bohužel jsme Duklu dostali ještě více do hry po vlastní brance. V závěru jsme propadli při bránění rohu a soupeř dal vítězný gól. Škoda, odehráli jsme zatím nejlepší zápas venku, bohužel bez úspěchu.



Sestavy


FK Dukla Praha B
P. Janda [-] - D. Vyleta [-] (50. . Palacios [-] ) , D. Bezdička [-] (58. S. Kim [-] ) , A. Kovernikov [-] , T. Kott [-] , T. Lauko [-] , V. Mentberger [-] (65. Š. Studnička [-] ) , V. Veniger [-] , D. Douděra [-] (72. L. Trávníček [-] ) , D. Fišl [-] , O. Ullman [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - O. Skalický [-] , J. Chleboun [-] , V. Habrman [-] (72. M. Krátký [-] ) , P. Falta [-] , D. Mayer [-] (65. V. Pazdera [-] ) , F. Grepl [-] (81. J. Abrahams [-] ) , A. Nágl [-] , V. Špatenka [-] (90. J. Strnad [-] ) , J. Souček [-] , P. Langer [-]

ŽK: 40. V. Mentberger , 65. . Palacios - 58. V. Špatenka , 86. P. Falta , 90. J. Abrahams , 90. J. Strnad .
Hráči zápasu: A. Kovernikov - V. Habrman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Martínek Petr - ŘEHÁČEK Lubomír, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Ladislav Mužík
Tip experta: výhra domácích

Dukla se snaží hrát rychlý a kombinační fotbal, to by Ústí mohlo dělat problémy. I když to budou mít domácí těžké, tak body uhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích