1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 14:00

4.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanicím stačil k výhře jeden gól a nadále vedou tabulku


Branky


14

Brozany přijely do Živanic s cílem vylepšit bídnou ofenzivní bilanci. To se jim ale vůbec nepovedlo a nevstřelily ani branku. Domácí se jednou trefili a jsou v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance přišly až v závěru poločasu

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně a hra se odehrávala převážně mezi vápny. Hra byla plná osobních soubojů a objevovalo se mnoho nepřesností. Když už se objevil nějaký náznak šance, obrany byly pozorné a nedopustily téměř žádné ohrožení branky. V poslední pětiminutovce první půle se najednou se šancemi roztrhnul pytel. Nejprve vychytal domácího střelce Petruse skvělým zákrokem brankář Lipš. Poté zahrozili hosté. Mešič naservíroval míč do vyložené šance Hovsepjanovi, ale i na druhé straně se výborným zákrokem prezentoval gólman. Ve 43. minutě si domácí Jan Nikodem navedl míč z levé strany a ranou svojí slabší pravou nohou rozvlnil síť za gólmanem Lipšem, který měl nejspíše zakrytý výhled. Poločas tak skončil 1:0 pro domácí Živanice.

Šancí více, branka žádná

Hra ve druhém poločasu byla pro oko diváka již atraktivnější. Ve velkém vedru se obě mužstva dokázala vybičovat k aktivní hře. Hosté z Brozan měli několik šancí na vstřelení branky, ale žádnou nevyužili a potvrdili tak nelichotivou pověst nejhorší ofenzivy v soutěži. Domácí své šance také nevyužili. Největší příležitosti měli Štěpánek a Gašpar, ale Lipš už další míč ze své svatyně lovit nemusel. Na konci utkání tak byli spokojenější domácí, kteří zvítězili a jsou tak stále v čele soutěže.

Zdroj: http://www.sokol-brozany.cz/

Redakčně upraveno. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Myslím, že to nebyl moc pohledný zápas, asi i vlivem velkého vedra to bylo z naší strany pomalé,upracované. Oproti předchozím zápasům se nám moc nedařilo držet balón, hodně jsme ztráceli. Podržel nás v bráně Luďa Frydrych, který za nerozhodného stavu chytil velkou šanci hostů. Nakonec rozhodla samostatná akce, Niki to udělal parádně a vystřelil nám tři body. Nehráli jsme podle mě moc dobře, o to jsou tři body cennější.

SK Sokol Brozany
Petr Čermák - trenér: Myslím si, že to byl zápas vyrovnaných mužstev. I když jsme hráli na půdě lídra tabulky, tak jsme měli daleko více brankových příležitostí, které jsme ovšem bohužel nevyužili. Jedna chyba potom rozhodla celé utkání. Je to škoda, protože jsme herně měli na to, abychom uspěli. Nechci říci, že je to smůla, ale podle mého názoru jsou to promrhané tři body



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - O. Herzán [-] , L. Vyšehrad [-] , M. Buriánek [-] , D. Petrus [-] (90. S. Chocholatý [-] ) , J. Nikodem [-] (87. F. Pánek [-] ) , R. Gorol [-] (56. D. Pánek [-] ) , S. Langr [-] , P. Motyčka [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] (71. J. Gašpar [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - M. Obrtlík [-] , D. Vojvodic [-] , T. Bubeníček [-] , D. Hovsepyan [-] , R. Cibulka [-] , M. Mešič [-] (64. F. Turek [-] ) , . Bories [-] (81. C. Chukwuma [-] ) , A. Luzin [-] , T. Aljinovic [-] , P. Výborný [-]

ŽK: 52. S. Langr , 90. J. Gašpar - 52. D. Vojvodic , 88. P. Výborný .
Hráči zápasu: L. Frydrych , J. Nikodem - P. Lipš .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Krejsa Josef - NEJEDLO Tomáš, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Ježek
Tip experta: výhra domácích

V Živanicích to vždy bylo těžké, proto si myslím, že body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích