3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany doma vyhrály nad Libercem


Branky


15

Rezerva Slovanu Liberec zavítala v utkání druhého kola do Zbuzan, odkud si odvezla prohru 0:3, kterou řídily domácí opory Mario Lička a Vojtěch Přeučil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný nepřesností

Do utkání vstoupila obě mužstva s nervozitou na kopačkách. Hráčům se příliš nedařila kombinace a hra se odehrála převážně mezi vápny. Jedinou zajímavou situací byl přímý kop ve 32. minutě. K jeho zahrání se postavil Vojtěch Přeučil, jehož střela ze standardní situace byla ještě tečována jedním z libereckých hráčů za záda bezmocného Vliegena. Do konce poločasu se už diváci další šance nedočkali. Domácí tak odcházeli do kabin s vedení 1:0.

Domácí pojistili vedení

Hned na začátku druhé půle, přesněji ve 48. minutě, dal Zbuzanům dvoubrankový náskok jejich kapitán Mario Lička. Hráči Slovanu se pokusili do zápasu vrátit střídáním tří hráčů, ale nejistota a nepřesnost z jejich hry nezmizela. Naopak domácí druhá branka uklidnila a kontrolovali hru. V 62. minutě přidal definitivní pojistku výsledku svou druhou brankou v utkání domácí snajpr Vojtěch Přeučil. Utkání se poté již pouze dohrávalo a hráči Zbuzan si tak připsali tři body do tabulky.

 

 

Zdroj: https://www.fcslovanliberec.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
p. Jirásek - trenér: Vyhráli jsme 3:0, takže z naší strany velká spokojenost. Soupeře jsme nepustili do žádné gólové šance. Zaslouženě jsme vyhráli.

FC Slovan Liberec B
Petr Papoušek - trenér: Zápas jsme nezvládli. V útoku jsme měli hned během úvodu utkání dva náznaky, ale řešení akcí bylo hrozné. Chyběl nám pohyb, ztráceli jsme míče a nebyli jsme odvážní ani v situacích 1 na 1. Směrem dozadu jsme předvedli také málo. Trest přišel nejprve v podobě tečovaného trestňáku soupeře naším hráčem do protipohybu gólmana a pak ve druhém poločase dalších dvou gólů do naší sítě. Soupeři jsme branky nabídli našimi chybami, za stavu 0:3 bylo po zápase. Šlo o utkání, které jsme měli vyhrát, ale totálně jsme propadli.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - J. Zákostelský [-] , V. Přeučil [-] (86. D. Surmaj [-] ) , M. Lička [-] , M. Maleček [-] , J. Kordiák [-] , J. Trýzna [-] , D. Kostka [-] , L. Bielesz [-] (75. P. Čapek [-] ) , D. Matějka [-] , M. Hanuš [-]

FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - D. Gembický [-] (54. J. Daněk [-] ) , M. Vrabec [-] (54. M. Mečíř [-] ) , K. Yu [-] (54. P. Petr [-] ) , J. Šulc [-] - M. Dvořák [-] , O. Machuča [-] - P. Baláž [-] , . Mashike [-] (81. M. Bergmann [-] ) , K. Michal [-] (65. M. Bína [-] ) - V. Kratochvíl [-]

ŽK: 53. V. Kratochvíl , 59. K. Michal .
Hráči zápasu: M. Lička , V. Přeučil .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - DRÁBEK Drahoslav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra domácích

Tady jednoznačně věřím domácím. Mají velkou kvalitu a myslím, že s přehledem vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů