2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet doma otočil zápas se Slavií


Branky


27

Na hřiště Motorletu dorazil další pražský tým, rezerva Slavie. Hosté byli před utkáním mírným favoritem, ale předpoklady se nepotvrdily a domácí zvítězili těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia šla do vedení, Motorlet vyrovnal

Slavisté šli do utkání povzbuzeni výhrou v UEFA Youth League nad Dortmundem. Většinu kádru béčka se totiž stejná jako mužstvo, které dokázalo mladíky německého velkoklubu překvapivě zdolat 1:0. V sestavě nechyběl střelec vítězné branky Brazilec Felipe. Dalším zajímavým jménem v dresu hostů byl Jakub Hromada z kádru áčka, který nastoupil na postu stopera. Proti nim se postavili domácí v čele se zkušeným Janem Rajnochem a extrenérem áčka Slavie Martinem Poustkou na lavičce. Úvod utkání přinesl zajímavou standardní situaci na každé straně. Rajnoch mířil po centru hlavou nepřesně, na druhé straně přímý kop hostů vyrazil brankář Janáček, hostující v Motorletu ze Sparty. Další přímák domácích zahrával Radosta a brankář Markovič musel zasahovat, což se mu také povedlo. Ve 22. minutě odcentroval zprava Douděra a Imad Rondič přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre utkání, 1:0 pro Slavii. Ve 34. minutě domácí srovnali, do vápna se dostal Ondřej Badocha, který dokázal propasírovat míč do slávistické branky. Více možností diváci v první půli neviděli, a tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

Rozhodl důrazný Vojta

Druhá půle nabídla vyrovnaný průběh s minimem šancí na obou stranách. Do jedné z mála se probil v 58. minutě domácí Jakub Vojta, který díky svému důrazu prošel přes dva bránící hráče a střelou do protipohybu brankáře zajistil domácím vedení 2:1. Slávisté se tlačili za vyrovnáním, ale jejich útoky naráželi na koncentrovanou obranu domácích v čele s brankářem Janáčkem, která až do konce utkání soupeři nepovolila vyrovnat a Motorlet si tak připisuje cenné tři body do tabulky.

Zdroje: Web SK Slavia Praha - https://www.slavia.cz/index.asp, Web FK Motorlet Praha - http://www.fotbal-motorlet.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Z téhle výhry mám samozřejmě radost. Třikrát jsme teď nebodovali, takže tahle výhra je důležitá. I když si myslím, že třeba proti Spartě jsme také odehráli zápas, kdy jsme mohli při lepší konstelaci myslet na zisk bodů. Upřímně. Před soutěží jsme s body se Spartou i se Slavií v našich plánech nepočítali. O to jsou tyhle tři body cennější, myslím si ale, že jsou i zasloužené, protože kluci pracovali skvěle. Teď se musíme soustředit na další zápasy s ostatními celky. Každý, kdo se podívá na tabulku, tak ví, že jsme nováčkem a hrajeme o přežití, abychom si tuhle dobrou soutěž mohli zahrát i příští rok. Máme hodně zraněných a nemocných hráčů, není to jednoduché. Musím klukům poděkovat za to, jak se vydali. Doufám, že příští týden v Rakovníku nedostaneme facku. Bude to pro nás hodně důležité.

SK Slavia Praha B
Jiří Janoušek - hráč: Odehráli jsme velmi těžké utkání proti kvalitní týmu. Soupeř měl zkušené mužstvo s kvalitními hráči. V prvním poločase se nám podařilo vstřelit gól, ale bohužel jsme po vlastní chybě inkasovali ještě do konce poločasu. Druhý poločas od nás už nebyl tak kvalitní a po druhé naší chybě šel soupeř do vedení. Po druhém gólů se soupeř zatáhl do bloku a my jsme již nedokázali s výsledkem něco udělat, i když jsme na to šance měli.



Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Janáček [-] - O. Badocha [-] (88. M. Filip [-] ) , D. Dvorský [-] , J. Rajnoch [-] , J. Suk [-] (90. M. Podzemský [-] ) , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (79. J. Hauer [-] ) , J. Vojta [-] (86. T. Lukič [-] ) , D. Scharf [-] , D. Radosta [-] (73. O. Měska [-] ) , M. Čepelák [-]

SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - F. Nabiyev [-] (46. A. Bárta [-] ) , I. Rondić [-] , J. Hromada [-] (82. M. Podrazký [-] ) , J. Felipe [-] (61. J. Janoušek [-] ) , J. Zeronik [-] (73. V. Šilhan [-] ) , M. Douděra [-] (46. M. Vaněk [-] ) , L. Červ [-] , N. Zinhasovič [-] , D. Kosek [-] , M. Hošek [-]

ŽK: 44. J. Vojta - 47. A. Bárta , 61. J. Hromada .
Hráči zápasu: O. Badocha , J. Vojta .
Počet diváků: 328. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: výhra hostů

Motorlet je na svém hřišti hodně nepříjemný, Slavii určitě potrápí, ale i přesto si Slávisté odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích