0:1
(0:1)
10. E. Tolno
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:15

8.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola rozhodl jediný gól


Branky


10. E. Tolno
27

Souboj prvních dvou týmů tabulky byl k vidění na pražském Strahově, kde nastupuje k domácím utkáním béčko Sparty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Táborska

Hosté se museli obejít bez zraněné brankářské jedničky Zadražila, kterého nahradil v brance Pecháček. Sparta představila i posily z áčka Karlssona a Ben Chaima. Hosté do utkání doslova vlétli. Již v první minutě zahrozili rohovým kopem, který domácí obrana odvrátila. Brankář Kotek založil ihned rychlý protiútok. Dopředu se hnal Ben Chaim, domácí obránce mu na velkém vápně ukopnul míč do zámezí. V další šanci se zjevil hostující střelec Toutou, ale jeho střelu mířící do branky zastavila hruď obránce Piška. V 10. minutě si z levé strany navedl míč do středu Emmanuel Tolno, vystřelil a jeho technická střela zapadla přesně k tyči, 1:0 pro Táborsko. Obdržený gól Spartu probral a její hráči si také začali vytvářet šance. Po čtvrthodině hry Karlsson přestřelil branku. V 17. minutě běžel Dao sám na brankáře Pecháčka, chtěl brankáře přehodit, ale hostující gólman míč dokázal chytit. O chvíli později mohl jít do dalšího úniku Dao, ale za cenu žluté karta jej zastavil hostující kapitán Navrátil. Vedení Táborska mohl navýšit Navrátil, ale jeho tvrdou střelu skvěle vytáhl Kotek na roh. Sparťané se dopustili několika nepřesností a ztrát, z nichž pramenily rychlé brejky Táborsko. Nejnebezpečněji zakončoval Musiol, který střelou z vápna těsně minul branku. V závěru poločasu měli domácí ještě dvě možnosti, ale Šimáček ani Karlsson branku netrefili.

Pecháček gól nepustil

Sparta nastoupila do druhé půle aktivně a snažila se o vyrovnání. Táborsko se srdnatě bránilo a nepouštělo soupeře do vyložených šancí. Domácí hráči tak hrozili z několika rohových kopů, ale branku dát nedokázali. Nejblíže vyrovnání byl domácí Mareček deset minut před koncem. Po centru se na malém vápně dokázal přes obránce protlačit do zakončení, které ale bravurně vyrazil Pecháček. Nápor Sparty byl poté rozkouskován řadou střídání a hosté dokázali čisté konto ubránit až do konce utkání.

Zdroje: https://sparta.cz/cs/https://www.fctaborsko.cz

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Dneska by si zápas měli zhodnotit hráči, protože oni si to vítězství vybojovali. Byl to skvělý výkon se vším všudy. V prvním poločase jsme byli jasně lepší, druhý už připomínal válku, Sparta byla o něco lepší, ale my jsme v té konfrontaci obstáli a musím hráče pochválit. Viděl jsem v naší hře rezervy, máme na čem dál pracovat, ale vítězství si užíváme a jsem šťastný, že jsme ho dosáhli. Sparta začala být ve druhém poločase více přímočará, rozdílovým hráčem na její straně byl Dao, zlepšil se Karlsson. Za nás odehráli skvělé utkání Kučera s Condem, Musiol pomohl v držení míče a kombinacích, soupeře dvakrát vychytal Pecháček, který podal také velký výkon. Ve druhém poločase jsme svedli hodně soubojů. To už jsme nehráli na krásu, naším cílem bylo neinkasovat, což se povedlo. Stopera místo Pence hrál Smetana, u něhož jsem vsadil na zkušenost. Nechceme z Condeho, který je střední záložník, dělat stopera. Čeká nás derby s Pískem, ale mám zdvižený varovný prst, tak dobrý Písek, jako je teď, jsem neviděl pět let.



Sestavy


AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - Y. Dao [-] , T. Ben Chaim [-] (46. D. Horák [-] ) , D. Mareček [-] (79. V. Patrák [-] ) , D. Šimáček [-] , . Moberg [-] (86. M. Burda [-] ) , A. Karabec [-] , V. Dudl [-] , M. Talovierov [-] , M. Piško [-] , A. Gabriel [-]

FC MAS Táborsko
Š. Pecháček [-] - E. Tolno [-] (80. F. Rydval [-] ) , M. Kučera [-] , J. Navrátil [-] , A. De Almeida [-] (90. M. Dybala [-] ) , J. Smetana [-] , C. Conde [-] , L. Vozihnoj [-] (57. M. Novák [-] ) , Z. Musiol [-] (90. P. Schramhauser [-] ) , Š. Havrda [-] , . Toutou [-] (73. P. Vandas [-] )

ŽK: 39. T. Ben Chaim , 75. V. Dudl - 19. J. Navrátil , 57. L. Vozihnoj , 75. M. Novák , 90. P. Schramhauser .
Hráči zápasu: F. Kotek - E. Tolno , Š. Pecháček .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Lukáš Vácha
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů