1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:30

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia proti Slavii. V Karlových Varech uspělo béčko té pražské


Branky


29

Do Karlových Varů zavítal rezervní tým pražské Slavie. Domácí vyznávají totožné barvy jako hosté, kteří tak museli vzít zavděk druhou sadou dresů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Mladý tým Slavie Praha nastoupil do utkání i s novou posilou, kterou se nedávno stal mladý Brazilec Joao Felipe. Část hostujícího mužstva prožívala anglický týden, protože po jasné výhře nad Hostouní odcestovali někteří hráči k utkání UEFA Youth League na půdu Interu Milán. Hosté vstoupili do utkání aktivněji a měli míč na svých kopačkách. V 7. minutě ale přišla pro hosty studená sprcha, nedorozumění v zadních řadách potrestal domácí Rostislav Vokáč, který zkušeně přehodil vyběhnutého brankáře Sirotníka. V dalším průběhu poločasu střílel Nabiyev, ale domácí brankář Bláha mu dobrým zákrokem nedovolil skórovat a míč vyrazil na roh. Domácí mohli na konci poločasu navýšit své vedení, ale šanci po standardní situaci nedokázali přetavit v branku.

Nabiyev otočil skóre

Hosté nastoupili do druhé půle odhodlaní s výsledkem něco udělat. To se podařilo v 50. minutě, kdy se po rohovém kopu Karlových Varů dostal do brejku Farid Nabiyev, který dokázal překonat vyběhnutého brankáře Bláhu. Míč však mířil do tyče, ale hostující forvard si jej doběhl a uklidil do branky, 1:1. V 70. minutě předvedli hosté krásnou kombinační akci, na jejímž konci se ve vápně ocitl osamocený Farid Nabiyev a přesnou střelou otočil skóre utkání. Domácí se ještě snažili o vyrovnání, ale naráželi na soustředěnou hostující obranu. Proto si hosté odvážejí do Prahy všechny tři body

 

Zdroj: https://www.slavia.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Josef Němec - sportovní ředitel: Utkání pro nás bylo reparátem za zápas v Písku. Konči pro nás takové letní období, kdy jsme měli těžší soupeře. K zápasu jsme přistoupili dobře a svědomitě. Byl to nejtěžší soupeř, jakého jsme zatím potkali. Slavia od začátku diktovala tempo hry, my jsme úmyslně naordinovali defenzivnější taktiku, abychom ucpali strany. Z jednoho zdařilého protiútoku jsme se dostali do vedení. Poločas jsme vyhráli 1:0. Slavia vyrovnala šťastným gólem. Poté jsme měli šance my i soupeř. Slavia vstřelila branku a byla šťastnější, zároveň musím říct, že vyhrála zaslouženě, protože byla kvalitnější. Byli jsme kousek od bodu a musím kluky pochválit, že se rvali do poslední minuty.

SK Slavia Praha B
Jan Sirotník - brankář: Zápas začal pro nás špatně, po nedomluvě a chybě v obraně jsme dostali gól a prohrávali 1:0. Soupeř zalezl na svoji půlku a my je dobývali, neměli jsme vpředu moc dobrý pohyb, ale v kabině jsme si řekli co zlepšit a druhý poločas jsme to zlepšili a podařilo se nám zápas otočit, za což jsme všichni rádi a byly to další důležité tři body.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
V. Bláha [-] - Z. Skala [-] , O. Shorný [-] (67. J. Kalina [-] ) , . Diarra [-] (79. J. Lattisch [-] ) , A. Kuffour [-] , P. Maňák [-] (73. T. Holík [-] ) , J. Nezbeda [-] (85. O. Frána [-] ) , D. Schettl [-] , J. Procházka [-] , R. Vokáč [-] (73. D. Deme [-] ) , M. Pěkný [-]

SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - M. Kubáň [-] (46. D. Kosek [-] ) , I. Rondić [-] , M. Švec [-] , V. Šilhan [-] (46. L. Červ [-] ) , J. Felipe [-] (69. M. Douděra [-] ) , J. Zeronik [-] , N. Zinhasovič [-] , M. Podrazký [-] , F. Nabiyev [-] (89. M. Vít [-] ) , M. Hošek [-]

ŽK: 65. O. Shorný , 78. M. Pěkný - 61. F. Nabiyev .
Hráči zápasu: F. Nabiyev .
Počet diváků: 568. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MARTÍNEK Petr, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: remíza

Na menším hřišti v Karlových Varech bude kombinační hra Slavie složitá, tipuji remízu a výhru Varů na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů