2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira veze z Benešova po zásluze tři body


Branky


27

Pražská Admira přehrála Benešov, který byl před utkáním mírným favoritem. Dvě branky vstřelil Zahálka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednu z mála šancí využil Benešov

Už od úvodního hvizdu byla nečekaně vidět herní převaha Admiry. Ve 2. minutě napáli hostující Herz tyčku. Ve 24. minutě se ve skrumáži před brankou Benešova Čácha pokoušel propasírovat míč do branky, ale marně. O chvíli později zahrozili domácí. Po rohu hlavičkoval Ježdík vedle. Převahu během prvního poločasu měli hosté, ale úvodní branku utkání vstřelil ve 38. minutě domácí Ihor Krasnyanyk, který uspěl zblízka po přihrávce Engelmanna. Domácí povzbuzeni brankou zahrozili i o dvě minuty později. To si Filip udělal z několika hráčů soupeře slalomové kužely, ale svůj individuální průnik zakončil střelou těsně vedle. Hosté mohli vyrovnat, ale Čácha minutu před koncem první půle netrefil prázdnou branku.

Admira otočila skóre

Druhý poločas se odehrál jasně v režii pražské Admiry, která domácí jasně přehrávala. V 53. minutě vyrovnal skóre po krásné střele, která se odrazila od břevna do branky Štěpán Zahálka. Ten samý hráč se o čtyři minuty později dostal znovu ke střele, tentokrát ale branku těsně minul. Benešov držel ve hře brankář Rotbauer, který zlikvidoval střely Čáchy a Mošny. V 72. minutě zahrál domácí hráč Ježdík v pokutovém území rukou a byla nařízena penalta. K exekuci se postavil loňský nejlepší střelec divize Štěpán Zahálka a nezaváhal. Svou druhou brankou tak zajistil Admiře vedení 2:1. V 82. minutě bylo v táboře Admiry ještě veseleji. Hosté zahrávali rohový kop a zcela osamocený Ondřej Vosický hlavou neomylně uklidil balón do sítě domácího brankáře Rotbauera, 3:1. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal v 86. minutě Martin Turek. Na více se ale už domácí nezmohli, hosté si výhru na konci utkání zodpovědnou obranou pohlídali. Zaslouženě tak Admira veze z Benešova tři body.

 

Zdroj: https://www.skbenesov.cz

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Bohužel jsme nenavázali na vítězství z Rakovníka a nepodali jsme takový výkon, jaký bychom si představovali. Admira byla nebezpečnější a zaslouženě vyhrála.

FK Admira Praha
František Peřina - trenér: První poločas pro nás byl trochu nešťastný. Byli jsme od začátku lepší, měli jsme míč pod kontrolou, soupeře jsme vysoko napadali a do ničeho je nepustili. Vytvořili jsme si několik šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Potom jsme po chybě našich stoperů dostali gól skoro do šatny. Do druhé půle jsme šli s tím, že je v našich silách to otočit. Ještě více jsme přidali na důrazu a na presinku. To se nám vyplatilo. Od začátku druhého poločasu jsme měli hru pod kontrolou, dali jsme rychle branku, což bylo důležité. Poté jsme si vytvořili spoustu šancí, které jsme nedali a prosadili jsme se až z penalty. Z našeho tlaku vyústil i třetí gól. To bychom ale nebyli my, abychom si to nezkomplikovali a po chybě ve středu obrany jsme inkasovali. Posledních pět minut jsme se tak museli bránit. Udělali jsme to trochu napínavé, přestože byl zápas v naší režii. Nakonec jsem spokojený, ale ty chyby si musíme vyříkat.



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , A. Lupač [-] , O. Urban [-] (68. M. Azilinon [-] ) , D. Pedro [-] , D. Filip [-] (78. R. Procházka [-] ) - V. Ježdík [-] , V. Engelmann [-] , Z. Vrňák [-] (59. O. Brokeš [-] ) - I. Krasnyanyk [-] (73. F. Zoubek [-] ) , M. Turek [-]

FK Admira Praha
J. Šrámek [-] - O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (81. A. Čížek [-] ) , J. Martinic [-] (46. J. Mošna [-] ) , M. Fric [-] , B. Hudec [-] , O. Herc [-] , M. Douděra [-] (84. V. Záruba [-] ) , Š. Zahálka [-] (89. T. Pavlata [-] ) , P. Eliáš [-] , J. Kurek [-] (76. T. Majer [-] )

ŽK: 39. J. Vosáhlo , 49. Z. Vrňák , 65. M. Turek , 80. V. Ježdík - 61. Š. Zahálka .
Hráči zápasu: J. Mošna , Š. Zahálka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - DRÁBEK Drahoslav, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: výhra domácích

Benešov má tři vítězství za sebou, navíc s těžkými soupeři, takže si myslím, že potvrdí mírnou roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích