1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 10:15

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavínu stačil na výhru nad Domažlicemi jeden gól


Branky


26

Domažlice i přes mírnou převahu, kterou měly téměř celý zápas nedokázaly vstřelil branku a odjel ze hřiště Vltavínu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vieira poslat domácí do vedení

V sobotním dopoledni vstoupili do utkání lépe hosté. Po čtvrthodině hry zahrával přímý kop Mlynařík, jeho centr si našel Bauer, který nebezpečně hlavičkoval. Domácí brankář Štorc byl však pozorný a míč pohotově vyrazil na rohový kop. Ve 21. minutě byl na levé straně osamocený hostující Dvořák, nerozpakoval se a volného prostoru využil ke střele. Jeho projektil směřující k bližší tyči šel však vedle branky. Ve 27. minutě se k první vážnější příležitosti dostali domácí hráči. Po rychlé souhře na jeden dotek vyslal Čtvrtníček křížnou přihrávku do vápna, kde u tyče číhal Costa Pablo Filipe Vieira a doklepl balón do sítě, 1:0 pro Vltavín. Hned po rozehrávce se hosté opět tlačili do útoku. Mužíkova střela, však mířila kousek vedle levé tyčky. Ve 35. minutě se ocitl hostující Došlý na penaltě nikým nehlídaný, zkusil střelu, kterou domácí obrana zblokovala na roh. To byla poslední vážnější šance první půle, a tak odcházeli domácí do kabin s jednobrankovým náskokem.

 

Závěrečný tlak Domažlic vyrovnání nepřinesl

Dlouhou dobu se druhý poločas odehrával převážně mezi vápny a žádné velké šance k vidění nebyly. Jiskra se snažila o vyrovnání, ale narážela na soustředěnou obranu domácích. V poslední desetiminutovce začali hosté utahovat šrouby. V 82. minutě Bauer přehodil vybíhajícího gólmana Štorce a míč směřoval do odkryté branky. Skvělý obranný zákrok ale předvedl Podzimek a míč vykopl do bezpečí. V 90. minutě Teršl nakopl balón do vápna, Štorc špatně vyběhl a na Uzlíka zívala polovina odkryté branky. Domažlický hráč ale branku trefit nedokázal. Hosté tak odjížděli domů s prázdnou.

Zdroj:https://www.fotbaldomazlice.cz/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Vyhrál šťastnější. Podali jsme zodpovědný výkon, zlepšili jsme se v obranné fázi. V závěru byl tlak Domažlic opravdu velký. Se štěstím jsme to ustáli a jsme rádi za tři body.

TJ Jiskra Domažlice
Jakub Teršl - obránce: Hodně bojovný zápas z obou stran, myslím si, že jsme hlavně druhou půli měli navrch a měli dát minimálně jeden gól z šancí, které jsme měli. Prohra a ztráta všech bodů je pro nás velkým zklamáním.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - . Vieira [-] (78. J. Pouzar [-] ) , C. Maione [-] , M. Mach [-] , O. Šípek [-] (89. J. Špaček [-] ) , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (90. D. Šafařík [-] ) , M. Hovorka [-] , F. Mysliveček [-] (55. T. Kuchař [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - F. Dvořák [-] , R. Kropáček [-] (46. K. Pavlík [-] ) , D. Brabec [-] (69. D. Kraml [-] ) , P. Mužík [-] , P. Došlý [-] , V. Uzlík [-] , M. Mlynařík [-] (69. J. Teršl [-] ) , M. Bauer [-] , O. Pek [-] , J. Kadar [-]

ŽK: 61. O. Šípek , 65. M. Mach - 67. P. Došlý , 73. F. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Štorc , M. Mach .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Raplík Lukáš - ŠIMEK Zdeněk, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Nic jiného snad dát ani nemůžu. Musíme získat body, které jsme ztratili v Rakovníku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů