0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr zaskočil Slavii


Branky


23

Fotbalisté Slavie nevyužili v utkání 4. kola několik obrovských šanci a Králův Dvůr si tak odváží z Prahy výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Slavia, efektivita Cábelíků

Slavia nastoupila opět bez posil z áčka. Do první zajímavé akce se dostali hned po rozehrávce hosté. Krejdl směřoval z pravé strany centr do vápna, ale zkušený obránce Michal Švec jej v klidu odvrátil. Stejně dobře jako Švec si vedli i hostující obránci při centrech Koska a Macháčka. Domácí drželi většinu času míč na svých kopačkách, přesto se do vedení dostali hosté. Rohový kop Cábelíků Slávisté odvrátili pouze do míst, kde byl Josef Bouček, který se nerozpakoval a z voleje střelou o zem zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Na jeho střelu byl brankář Slavie Markovič krátký a hosté se tak ujali vedení 1:0. Domácí nadále kombinačně dominovali. Střelou z dálky zaujal Douděra, ale jeho pokus mířil těsně nad břevno. Na druhé straně zahrával standardku kapitán Králova Dvora Balšánek. Jeho projektil vytáhnul nad břevno pohotově Markovič. Více možností již první poločas nenabídl. Do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Tlak Slavie vyrovnání nepřinesl

Domácí se nadále prezentovali kombinačním fotbalem. Už ve 47. minutě trefil z malého vápna Douděra břevno hostující branky. Domácí nadále tlačili své soupeře a hra se odehrávala většinu času na polovině Cábelíků. Ranou z velké dálky zkusil štěstí obránce Hošek, těsně ale netrefil branku. Poté Rondič střílel z otočky na vzdálenější tyčku, ale brankář hostů Krček dokázal míč vyrazit. V 70. minutě Koskův přímý kop doletěl až k Rondičovi, který zamířil těsně vedle. Hlavička Bárty po rohovém kopu ze středu vápna branku také minula. Zinhasovič zase nedokázal uklidit do prázdné branky z malého vápna přihrávku od Vincoura. Když se neujalo ani další zakončení Rondiče, bylo jasné, že si všechny body odvezou hosté, herní převaze Slavie navzdory.

Zdroj:https://www.slavia.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Martin Hyský - trenér: Jsme samozřejmě zklamaní, protože si myslíme, že jsme odehráli dobrý zápas, bylo to na jednu bránu. Fotbal bohužel rozhodují góly a my jsme z těch šancí, kterých jsme měli hodně, nedokázali žádný dát. Výsledek je pro nás krutý, na druhou stranu si myslíme, že to mladé mužstvo odehrálo výborný zápas, zejména ve druhém poločase. Je potřeba zvednout hlavu a jít dál, když budeme takhle pracovat a hrát, myslím si, že góly přijdou.

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Pro nás jsou to zlaté body. Musím uznat, že soupeř byl kvalitní. Něco jako jsme zažili před čtrnácti dny na Spartě. Donutili nás hrát trochu více z obrany, než jsme původně chtěli. Po zkušenosti na Spartě jsme nechtěli hrát tak vysoko proti technicky a kombinačně vyspělému soupeři. Druhou půli nás soupeř přikoval na vápně, ale musím kluky pochválit za obětavost. V týdnu jsme hráli pohár s Duklou a byly to dva strašně těžké zápasy. Měli jsme štěstí, ale šli jsme mu naproti.



Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - T. Vincour [-] (46. N. Zinhasovič [-] ) , I. Rondić [-] , M. Švec [-] , D. Macháček [-] (67. M. Podrazký [-] ) , M. Douděra [-] (78. M. Kubáň [-] ) , L. Červ [-] , D. Kosek [-] , F. Nabiyev [-] , A. Bárta [-] (90. V. Šilhan [-] ) , M. Hošek [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] (81. D. Šolaja [-] ) , J. Blažek [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Bouček [-] , D. Krejdl [-] , D. Kůžel [-] (90. J. Bíba [-] ) , T. Osvald [-]

Hráči zápasu: J. Bouček , J. Krček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šimeček Libor - NEDVĚD Vít, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doma silné slávistické béčko má velmi kvalitní kádr, myslím si, že všechny tři body zůstanou na Xaverově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích