0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rosicích diváci branku neviděli


Branky


16

Rosice remizovaly s Kroměříží 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté Rosic se utkali s Kroměříží po šestileté pauze. Při předchozích čtyřech soubojích byl vždy úspěšnější domácí tým a vždycky to bylo výraznějším rozdílem a vždy padly minimálně tři branky. Tentokrát to byl tedy jiný zápas. Nováček z Rosic sváděl s Hanáckou Slavií vyrovnaný boj. Oba týmy si vytvářely šance, ale do poločasové přestávky se žádná z nich neujala. Do šaten se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Ani druhá půle branku nepřinesla

Ve druhém poločase se odehrávala hra v téměř totožném duchu jako v dějství prvním. Hostující celek z Kroměříže měl sice míč častěji na svých kopačkách, ale branku z toho nevytěžil. Oba týmy trefily břevno. Dále si vytvářeli šance, ale ani nejlepší střelec Moravskoslezské fotbalové ligy Jan Silný, ani nejlepší střelec Rosic Petr Malata se neprosadili. Stav tak zůstal až do závěrečného hvizdu v devadesáté minutě bezbrankový.

Hanácká Slavia tak podruhé za sebou remizovala 0:0 a nedala branku už rovných dvě stě minut, ale rovněž jejich neprůstřelnost trvá 228 minut. Díky bodu z tohoto utkání se nachází Kroměříž na sedmé příčce se ziskem čtyřiadvaceti bodů. V příštím kole přivítá na svém hřišti celek Hlučína. 

Rovněž Rosice si připsaly druhou remízu v řadě, ale při té minulé vstřelily i inkasovaly dvě branky. Navíc už pět utkání v řadě neprohráli a za celou podzimní část na svém hřišti nepoznali hořkost porážky. Připsaly si čtyři výhry a čtyři remízy a jsou na pátém místě dva body před svým víkendovým soupeřem. V příštím kole zavítají na půdu druhé Sigmy Olomouc B.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Určitě by bylo pro diváky lepší, kdyby zápas skončil 1:1 nebo 2:2, ale můžeme být rádi, že nám funguje defenziva. Stejně tak by bylo lepší kdybychom z posledních dvou zápasů jeden vyhráli a druhý prohráli, protože bychom měli víc bodů. Bod určitě bereme, ale asi jsme byli k vítězství trošku blíž. Rosice hrají jednoduše a dobře brání.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] (85. M. Kugler [-] ) , P. Malata [-] (68. P. Kirschner [-] ) , D. Pazourek [-] (87. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] (91. L. Daněk [-] ) , P. Novák [-] , J. Koláčný [-] (59. J. Nedvěd [-] ) , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
D. Toman [-] - T. Jeleček [-] , P. Zavadil [-] - E. Mlčoch [-] , M. Machálek [-] (82. M. Kovář [-] ) , M. Cupák [-] , T. Matoušek [-] , D. Chytil [-] (57. Z. Fládr [-] ) , J. Pančochář [-] - T. Masař [-] (74. M. Votava [-] ) , J. Silný [-]

ŽK: T. Matoušek , 25. E. Mlčoch , 85. J. Silný .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - VEJTASA Simon, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 18:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:32
Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale o jeden gól budou lepší hosté.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:51
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 13:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:41

Tip: výhra domácích