3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

8.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice jsou pro Uničov prokletým celkem


Branky


33. O. Adamík , 36. M. Honiš , 75. V. Wala
15

Fotbalisté Petřkovic s poradili s Uničovem již počtvrté v řadě. Tentokrát jej porazili vysoko 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

Petřkovice nejsou oblíbeným soupeřem Uničova. Proti tomuto týmu se svěřencům Dušana Žmolíka nedaří. V posledních čtyřech duelech včetně dnešního s ním nezískali ani bod a navíc mu nevstřelili ani branku. Půst proti Odře tak drží už 362 minut, když posledním úspěšným střelcem byl Aleš Krč. 

V sobotu dopoledne měly Petřkovice opět více ze hry. Uničovské nepouštěli do žádných šancí. „Soupeř na nás byl dobře nachystaný a nám se utkání moc nepovedlo,“ litoval kouč Uničova Dušan Žmolík.

Jeho svěřenci nezvládli tři minuty po půl hodině hry. Nejprve totiž inkasovali úvodní a vítězný gól ve třiatřicáté minutě. V ní Petřkovice zakombinovaly a přihrávku pod sebe z pravé strany od Marka Neumanna uklidil bez problémů z blízkosti za záda brankáře Tomáše Uvízla Ondřej Adamík.

Na jeho branku navíc navázali domácí o tři minuty později v 36. minutě. Po volném přímém kopu opět z pravé strany se na hranici penalty pověsil do vzduchu na centr Marka Neumanna Martin Honiš a hlavičkou zvýšil na 2:0.

Naději zastavila tyč

Ve druhém poločase hostující trenér prostřídal a největší šanci Uničova měl právě střídající Strnad, jehož pokus však zastavila branková konstrukce. To se událo v 61. minutě. Více si toho ale hostující celek nevytvořil.

A tak udeřili potřetí domácí. Tentokráte šlo v pětasedmdesáté minutě o akci z levé strany, kde se domácí hráč dostal do vápna a z brankové čáry centroval. Uvízl míč pouze vyrazil před sebe, kde byl nabíhající Vojtěch Wala a z bezprostřední blízkosti se nemýlil a dostal míč do branky  a stanovil konečné skóre 3:0.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: Soupeř na nás byl dobře nachystaný a do ničeho nás nepustil. Nám se to utkání moc nepovedlo.Snažil jsem se s tím něco dělat, přeskupit řady, prostřídat, ale k ničemu to nevedlo. Zápas vypadal pořád stejně. My jsme nebyli schopni si nic vytvořit. Jediná naše šance skončila na konstrukci jejich brány.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
J. Lapeš [-] - M. Honiš [-] , M. Strakoš [-] , O. Adamík [-] (75. N. Tilkeridis [-] ) , D. Mládek [-] (81. P. Tobiáš [-] ) , R. Plesník [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , D. Tomšů [-] (81. D. Dziuba [-] ) , O. Moučka [-] (74. V. Wala [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , A. Krč [-] , M. Krayzel [-] (59. R. Vasiljev [-] ) , D. Bača [-] , P. Purzitidis [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (59. L. Hapal [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (46. P. Strnad [-] ) , O. Seibert [-]

ŽK: 63. M. Neumann , 80. N. Tilkeridis - 88. L. Hapal .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - POCHYLÝ Stanislav, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání. Oba mají výborný mančaft, Petřkovice patří v tabulce určitě víš. Tipuji remízu.

Tip: remíza