5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

5.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blansko deklasovalo Velmez


Branky


18. M. Sedlo , 25. R. Šuta (vl.) , 29. D. Urbančok , 63. M. Sedlo , 85. A. Kopičár
16

Blanenští dokázali v pátém takřka dokonale přehrát svého soupeře - Velké Meziříčí. Domácí už v první půli nastolili jasný cíl v podobě vítězství a dokráčeli k němu poměrně pohodlně poměrem 5:0. Dvakrát se prosadil Sedlo, po jedné brance přidali Ubrančok a Kopičár. Jednou se prosadil i hostující Šuta, bohužel pro hosty však trefil jen vlastní branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blansko vletělo do zápasu aktivně a hned po pěti minutách mohlo otevřít skóre. Akci po pravé straně vedl Žák sepolečně se Schwendtem. Jejich akce však skončila pouze rohovým kopem, který gól nepřinesl. Gól přinesla až osmnáctá minuta. Martin Sedlo se při svém centr ukopl tak šikovně, že míč krásným padáčkem zapadl přímo za překvapeného brankáře Koláře - 1:0. Blansko rázem ožilo a Kolář měl co dělat, aby zabraňoval blanenským hráčům v dopravení míče do sítě.

 

Marná však byla jeho snaha v pětadvacáté minutě, kdy akci Blanska zakončil hostující Radim Šuta, který dopravil míč za záda vlastního brankáře. O čtyři minuty později to s hostujícím týmem vypadalo ještě hůř. Rychlou akci Blanska zakončil Dominik Urbančok a jeho pokus rozvlnil síť potřetí - 3:0. Ojedinělé šance Meziříčí likvidovala jistá obrana domácích v čele s kapitánem Buchtou. A to, co prošlo za obrannou línii Blanska pochytal brankář Doležal. V závěru ještě Blansko nastřelilo tyč, ale domácí topříliš mrzet nemuselo, neboť šli do kabin za stavu 3:0.

 

Druhý poločas mělo Blansko plně pod kontrolou. Domácí akce probíhaly promárně po křídlech, odkud létaly nebezpečné centry před branku Meziříčí. Velkou šanci na navýšení vedení měl v sedmaapadesáté minutě David Štrombach, ale svou dělovkou trefil pouze horní tyč Meziříčské branky. Hned po svém pokusu byl vystřídat a do hry se dostal Traore, důležitý člen další gólové akce. Právě Traore totiž rozehrál akci, na jejímž konci byl přízemní centr do vápna a následný druhý gól v zápase v podání Martina Sedla - 4:0.

Do závěreční půlhodinky naskočil i Daniel Přerovský a s jeho příchodem i jasně ožila i pravá strana hřiště. Několik nebezepčných situací sice dokázal Kolář zlikvidovat, ale pět minut před koncem už si rady nevěděl. Nejprve totiž právě Přerovský napálil břevno, od nějž se míč odrazil k Adriánu Kopičárovi, který natřikrát dotlačil míč do sítě - 5:0. Blansko již v závěru udrželo čisté konto a může slavit zisk tří důležitých bodů.

 

zdroj: www.fkblansko.cz



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - Trenér Blanska: Musíme být spokojeni, protože jsme vyhráli 5:0. Ale nemůžeme ten výsledek přeceňovat. Velkému Meziříčí nepřijeli dva důležití hráči směrem do ofenzivy. I tak tam měli hráče, kteří nás dokázali potrápit, ale my jsme to zvládli dobře. Čeká nás teď náročný týden.




Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - O. Paděra [-] , D. Štrombach [-] (57. M. Traore [-] ) , M. Schwendt [-] (46. J. Tulaydan [-] ) , D. Urbančok [-] (72. T. Fabuš [-] ) , A. Kopičár [-] , R. Buchta [-] , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] (69. J. Minx [-] ) , M. Sedlo [-] , F. Žák [-] (66. D. Přerovský [-] )

FC Velké Meziříčí
M. Kolář [-] - M. Bouček [-] , J. Dufek [-] (61. F. Kotoun [-] ) , D. Komínek [-] , M. Pavlík [-] (63. J. Šimáček [-] ) , M. Kriegsmann [-] , A. Plichta [-] , P. Simr [-] , P. Mezlík [-] (74. V. Crkal [-] ) , R. Šuta [-] , M. Řezáč [-]

ŽK: 54. D. Štrombach - 83. V. Crkal .
Počet diváků: 826. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - MAYER Jan, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra hostů

V Blansku to bude velice těžké utkání, ale musíme se poprat o nějaké body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů