6:1
(3:0)
65. M. Hovorka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorizované Táborsko rozdrtilo Vltavín


Branky


12. M. Kučera , 26. E. Tolno , 33. E. Tolno , 58. P. Vandas , 70. Z. Musiol (p.) , 75. P. Vandas - 65. M. Hovorka (p.)
20

Vedoucí tým tabulky FC MAS Táborsko přejel doma Vltavín jasně 6:1. Domácí utkání rozhodli již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Táborska

Vltavín pět utkání v řadě nepoznal hořkost porážky, domácí však brzy začali potvrzovat roli favorita. Ve 12. minutě vyslal přihrávku do vápna Havrda, Martin Kučera se šikovně uvolnil a střelou po zemi překonal hostujícího brankáře Koblence, 1:0. Ve 20. minutě zahrávali domácí rohový kop, Almeida sklepl míč a Emmanuel Tolno krásnou střelou rozvlnil hostující síť podruhé. Hostující mužstvo bylo už ve 26. minutě uskutečnit dvojité střídání. Ze hry kvůli zranění odstoupili Maione a Kühnel. Domácí hráli v naprosté pohodě a s lehkostí, což dokumentoval ve 33. minutě Emmanuel Tolno. Po přihrávce Condeho obešel několik bránících protihráčů a poté střelou levou nohou zvýšil vedení Táborska na 3:0. Před koncem první půle se do dvou šancí ještě dostal domácí kanonýr Musiol, ale ani jednu tutovku využít nedokázal.

Jihočeši kontrolovali vývoj utkání

I ve druhém poločase bylo na hřišti aktivnější mužstvo Táborska. Několik možností domácí nevyužili, až v 58. minutě se po Musiolově prostrčení dostal do šance Pavel Vandas, jeho první střelu gólman Koblenc výborně vyrazil, ale na dorážku útočníka domácích již neměl nárok, 4:0. V 65. minutě se do útoku dostali výjimečně hosté a po faulu Kučery ve vápně následoval pokutový kop. Penaltu s přehledem proměnil Marek Hovorka, který tak zaznamenal čestný úspěch Vltavínu, 4:1. V 70. minutě kopali penaltu po faulu na Almeidu i domácí, jmenovitě Zbyněk Musiol, který zkušeně proměnil a zvýšil na 5:1. V 75. minutě pálil Almeida, jehož střelu zblokovali hostující beci, míč se dostal k jednomu z nich, který ale pouze potvrdil zmar hostů a při snaze o odkop uklouzl. Míče se zmocnil pozorný Pavel Vandas a svou přesnou střelou určil konečný stav utkání 6:1.

Zdroj: Oficiální web FC MAS Táborsko

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Musím se přiznat, že takto vysoké vítězství jsem nečekal. Vltavín jsem několikrát viděl hrát, vím, že má zkušený tým. Spousta hráčů od nich pamatuje, když vyhráli třetí ligu a postoupil do druhé. V týmu Vltavínu převládá zkušenost, kádr vhodně doplnili o zajímavé hráče. Mužstvo hraje v netradičním rozestavení 3-5-2, snaží se hrát hodně nahoru, tam udržet míče. Čekali jsme, že budou nebezpeční. To, že jsme vyhráli 6:1, je překvapení. Rozhodla naše kvalita hry po stranách, tam jsme byli schopni soupeře brejkovat, unikat mu. Náš tým celkově podal velmi dobrý výkon. Hráli jsme rychle, měli jsme skvělý přechod z obrany do útoku, Bylo vidět, že jsme rychlejší než soupeř. Dařila se nám kombinace, získávali jsme druhé míče, vyhrávali jsme osobní souboje. Měli jsme pořád dostatečnou aktivitu. Byli jsme schopni vytvářet si další šance a soupeře takzvaně přejet.

FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Narazili jsme na velmi dobře připraveného soupeře. Bohužel naši hráči nesplnili taktické pokyny, s kterými jsme chtěli vstoupit do utkání. To ovlivnilo vývoj utkání. Museli jsme i dvakrát nuceně střídat, kdy se nám zranili Kühnel a Maione. Do zápasu jsme se již nedostali a nedokázali jsme zvrátit nepříznivý výsledek



Sestavy


FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] (80. M. Dybala [-] ) , A. De Almeida [-] , J. Navrátil [-] , . Al [-] (61. L. Vozihnoj [-] ) , P. Vandas [-] , Z. Musiol [-] , Š. Havrda [-] (74. F. Rydval [-] ) , E. Tolno [-] (71. P. Schramhauser [-] ) , M. Kučera [-] , C. Conde [-] (82. M. Novák [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - C. Maione [-] (26. . Vieira [-] ) , D. Šnajdr [-] , T. Kuchař [-] , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (58. D. Tichý [-] ) , M. Hovorka [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-] (26. J. Šmalcl [-] ) , V. Valíček [-]

ŽK: 45. . Al , 55. C. Conde - 68. D. Tichý .
Hráči zápasu: E. Tolno , P. Vandas .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích