2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litultovice ubránily výhru


Branky


14

Litultovice vedly po poločase o dvě branky. Štítina jen snížila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o dvě branky

Litultovice přivítaly na svím trávníku zachraňující se Štítinu. V první části byly na trávníku lepším týmem Litultovice. Štítina pod dojmem důležitosti se trápila. V 7. minutě nedbali varování, když po rohu Haase hlavičkoval vedle Doležel. O tři munuty později skončila spolupráce této dvojice první brankou, když si sice brankář David Vitásek na střelu Doležela sáhl, ale cestě do branky nezabránil - 1:0. Po čtvrthodině hry po špatné rozehrávce hostů se objevil ve velké šanci domácí Haas, ale jen nastřelil hostujícího brankáře. Ve 33. minutě už doácí zaváhání Tomáška s Davidem Vitáskem byužili, a Adamčík, i když byl stažen gólmanem dopravil míč do sítě - 2:0. Hosté se dostali ke slovu až v závěru poločasu, ale střelu Halšky vyrazil zpod břevna brankář Toporčák.

Štítina jen snížila

Vstup do druhé půle měla Štítina vskutku raketový, když centr Martina Vitáska trkl hlavou do sítě s pomocí břevna Halška - 2:1. O deset minut později už mohlo být vyrovnáno, když se po standardní situaci dostal k hlavičce Marek Vitásek, ale tentokrát cestě míči stálo břevno. Poé hra upadla do průměru. Hrálo se převážně mezi oběma šestnáctkami, bez výraznější šancí na obou stranách. Teprve deset minut před koncem se dostali hosté k zakončení, ale po centru Grafa se dostal k zakončení Stoklasa, kterého nadvakrát vychytal Toporčák. O minutu později se úplně stejně vedlo Halškovi. Litultovice mohly rozhodnout po rychlém brejku Adamčíka, ale toho vychytal Vitásek. U tohoto prúniku fauloval Tomáško Adamčíka, a podruhé žluté kartě šel z hřiště. Štítina se ještě snažila, ale na vyrovnání už nedosáhla.

 

V příštím kole jedou Litultovice do Služovic. Štítina bude hostit Kobeřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Tak zápas nic moc fotbalový, nakonec jsme to však dokázali udržet, a jsme rádi za tři body, nevím, co víc k tomu říct.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Osud našeho bytí v okresním přeboru tak mají fotbalisté Jakartovic,kteří by měli uhrát v Dobroslavicích namočených do sestupových starostí alespoň bod. Dokážou to?



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - M. Drápal [-] , M. Borč [-] (63. M. Tengler [-] ) , Š. Šťavík [-] (69. V. Chovanec [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (90. S. Konečný [-] )

TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] (86. P. Hřivnáč [-] ) , A. Skrbel [-] (64. D. Trebichalský [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] (46. F. Graf [-] ) , P. Škroch [-] (46. L. Postulka [-] ) , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , M. Vitásek [-]

ŽK: 42. O. Minarčík - 23. V. Tomáško , 87. M. Vitásek . ČK: 87. V. Tomáško .
Hráči zápasu: Š. Šťavík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - ČECH Zdeněk, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice doma uspějí.

Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Litultovice vyhraji