Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Těškovice daly pětku Litultovicím


Branky


1

Těškovice vedly po prvním poločase o dvě branky. Litultovice snížily až za stavu 4:0. Těškovice ale ještě v nastavení přidaly pátou trefu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice šly do dvoubrankového vedení

V předehrávaném zápase změřily síly ve sváteční den týmy z Těškovic a Litultovic. Od začátku zápasu byli na své umělce aktivnější domácí z Těškovic. Hned zkraje tečuje centr Matěje Krayzela Vladimír Šenk těsně nad hostuící branku. V 5. minutě prošel středem hřiště Vladimír Šenk a křižnou nahrávkou za obranu brankově oslovil Vavrečku, který tváří v tvář brankáři Toporčákovi zachoval chladnou hlavu - 1:0. Hosté sice signalizovali ofsajd, ale rozhodčí ukázal, že branka platí. Za deset minut později už vedou domácí o dvě branky, když Illík ideálně vysunul Vavrečku, který křížnou střelou k tyči nedal brankáři žádnou šanci - 2:0. Další pokusy Reka, Vavrečky a Matěje Krayzela skočili mimo tři tyče. Hosté se dostali pouze k náznakům šancí, které ale nedotáhli do konce. 

Těškovice náskok navýšily

Druhý poločas začaly Litultovice aktivněji. Jejich centrovaný míč skončil ve 48. minutě rohovým kopem. O pět minut později vyrazil domácí brankář Roman Lazecký trestný kop Haase na tyč. Pak opět převzaly otěže Těškovice, ale zakončení Vavrečky, Reka a Vladimíra Šenka brankou neskončilo. V 79. minutě se už domácí radovali z branky, když centr Matěje Krayzela přistál u Vavrečky, který našel nahrávkou Jana Šenka, jehož levačka napla síť - 3:0. O čtyři minuty později se rohový kop odrazil na vápně k číhajícímu Janu Šenkovi, který bombou dostal míč do kasy - 4:0. V 89. minutě hosté snížili, když gólman Lazecký vyrazil centr k Doleželovi, který z první poslal míč zpět na bránu a trefil břevno, míče se zmocnil Tengler a zavěsil - 4:1. V nastavení ještě ale vysunul Solnický za obranu Vavrečku, který obhodil brankáře a zkompletoval hattrick a uzavřel tak účet utkání - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Naše mužstvo předvedlo před početnou domácí kulisou kvalitní týmový výkon, zakončený kombinačními akcemi a hlavně brankami. Velmi důležité 3.body, tak zůstávají zaslouženě doma. Děkujeme fanouškům za vynikající hlasivkovou podporu.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Z naší strany bezzubá hra, první poločas jsme propadli, inkasovali rychlé 2 góly, a pak už jsme nedokázali zareagovat. Snad jen v druhém poločase jsme si dokázali vytvořit pár slušných šancí, ale soupeř byl na svém specifickém hřišti lepší a zaslouženě vyhrál. Zápas to byl silový a fyzicky náročný. Děkuji všem klukům alespoň za bojovnost a snahu s výsledkem v druhém poločase něco udělat.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (76. B. Sroka [-] ) , M. Krayzel [-] (86. D. Juchelka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] (73. J. Lasák [-] ) , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - V. Chovanec [-] (90. S. Konečný [-] ) , Š. Šťavík [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] (63. J. Čermín [-] ) , O. Haas [-] , O. Adamčík [-] (86. D. Böhm [-] ) , J. Raschka [-] (46. M. Drápal [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , M. Borč [-]

ŽK: 36. T. Rek , 44. V. Vavrečka , 70. M. Krayzel , 78. J. Lasák - 29. O. Doležel , 56. Š. Šťavík , 68. O. Haas .
Hráči zápasu: V. Vavrečka .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - TOMEŠ Vítězslav, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas byl již předehrán, takže do expertního tipu nebude zahrnut. Těškovice vyhrály 5:1.