Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury doma vyhrály


Branky


3

Na zápase fotil a report zaslal Patrik Sedláček. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Dnešní zápas nám už od začátku prozradil že bude hodně zajímavý. Když se pohlédneme o 2. Kola zpět (14.kolo) tak domácí porazili suverénně hrající Žákavu B v poměru 3-1. Tudíž to svědčilo i o tom že by měl být domácí celek i v tomto zápase nabuzen. Co se týče na straně druhé Ptenín deklasoval minulý týden na svém hřišti soupeře z Hradce B, kde jim nadělil hned 9. Fíků. 
Zápas tehdy skončil stavem 9-4. Vraťme se ale k dnešnímu zápasu, do hostujícího týmu se vrátil R. Hnojský a zároveň do zápasu nemohlo nastoupit kvůli zranění hned několik hráčů například J.Strejc který má z minulého kola výron kotníku, nebo J. Šobr který má zdravotní problémy kolene. Tudíž Ptenínští přijelo opět se 12. Hráči, což domácí celek na tom byl s hráči o srovnání lépe když se jich nešlo na hřišti nespočet a domácí kouč vyčerpal hned všechno střídání na straně Ptenína to se střídáním bylo hodně komplikované. 

Zápas byl zahájen, domácí tlačili jak se dalo, na druhé straně ale však stála dobrá obrana hostů. Hra se přelévala z jedné strany na druhou ale bez zakončení. Na první gól se ale nečekalo příliš dlouho, v 9.minutě po vybojovaném souboji ve středu hřiště přihrál J. Podzimek volnému R. Hnojskému který zasekl balón v tu chvíli si zařval o balón do ulice útočník hostů P. Sedláček, Hnojský skvělé načasoval přihrávku P.Sedláček zaběhl za obranu přehodil balón na svou silnější nohu a střelou pod brankářem poslal hosty do vedení 0-1 pro Ptenín. Domácí poté sklidnili hru a drželi balón na noze a rozdávali si pěkné přihrávky ať už po zemi tak vzudech. Hosté taky měli spoustu šancí, ale bohužel bez gólů. 20. Minuta utkání rychlá akce domácích po chybě ve středu hřiště přinesla vyrovnání na konci akce zavěsil balón za záda J. Černého domácí hráč M. Klíma 1-1. Hosté však chtěli ukázat že to domácím jen tak nedarují, po chybě domácí obrany a domácího brankáře který bohužel nestačilodkopnout balón, protože ho otravoval R. Šobr který nakonec balón skvělé vybojoval a po chybě domácího brankáře P. Štestáka poslal balón do prázdné branky vedení hostů 1-2 vše se odehrálo ve 23. Minutě. Ve 26. Minutě přišel na pravé straně souboj o balón do kterého šel obránce K. Sedláček a při neštěstí v souboji si natrhl sval lýtka pro tohoto borce již sezóna bohužel skončila. Místo něj nastoupil do zápasu J. Schejbal . 

O dalších 10. Minut později (33.minuta) , vyslal balón z vápna L. Kaufner na rozbehnuteho O. Lepiče, který vyslal pěknou přihrávkou do vápna R. Šobra, ten umotal jednoho z domácích a vybídl na skórování mladého P. Sedláčka který se skvěle uvolnil na vápně a rychlou střelou poslal hosty do vedení už o dvě branky 1-3 pro Ptenín. Do poločasu jsme se dočkali ještě snížení stavu na domácí straně po akci jednoho a domácího borce skóroval 4. Minuty (41.minuta)  před koncem prvního poločasu S. Turek 2-3.

Domácí po přestávce otočili

Po druhého poločasu nastupovala Lučina už pouze s tím co měla, bez možnosti střídání. Rozhodčí zahájil druhou půli, tak jak jsme viděli v první tak i ve druhé přišli úplně zbytečné a bez hlavé fauly a zápas začínal brat pěkně na obrátkách, spoustu sporných i tvrdých faulů ale pískotu píšťalky jsme se bohužel nedočkali. Rozhodčí mlčel.. Domácí jako by ožili.. 63. Minuta, rychle založená akce ze strany hřiště pěkný centr a ještě lepší zakončení druhý gól v zápase vstřelil domácí M. Klíma a začínáme od začátku. 

Domácí kouč samozřejmě začal střídat domácí tu šanci měli hosté bohužel, na druhé straně hostům za takového počasí a akorát s 11. Hráči v poli začali docházet síly. Což se zachvíli projevilo i na výsledku, to se rozběhla 67. Minuta a domácí otáčí vývoj zápasu střelcem čtvrtého a tudíž se poté ukázalo že i vítězného ten vsítil hráč jménem M. Fořt 4-3 pro domácí.

Poté jsme viděli několik tvrdých zákroků na obou stranách , ale bohužel bez zvizdu a bez zakončení. Oba celky se tlačili do šancí ale na hostující straně hráči než sil nezakoncili a na straně domácích vše překazil dobře chytající J. Černý. V rozběhlé 84. Minutě vybídl k vyrovnání R. Šobr, P. Sedláčka který chtěl mazácky přehodit vyběhléhlého domácího brankáře ale bohužel střela skončila v rukavicích P. Šestáka. 89. Minuta faul na O. Lepiče v prostoru velkého vápna, balón si postavil dnes dobře hrající R. Šobr, bohužel pro jeho smůlu šel balón kousek nad bránou. 

Podle mého dost vyrovnaný dnešní zápas.. 

 

Hráč zápasu - Domácí : M. Klíma 

 

Hráč zápasu - Hosté : Radek Šobr



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - T. Vlach [-] (67. D. Marek [-] ) , J. Valíček [-] (25. M. Šíp [-] ) , S. Turek [-] , J. Toman [-] (63. J. Tušek [-] ) , L. Bedenk [-] , T. Čadek [-] , M. Fořt [-] , M. Klíma [-] , M. Königsmark [-] , P. Rom [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Černý [-] - L. Kaufner [-] , R. Hnojský [-] , P. Sedláček [-] , K. Sedláček [-] (25. J. Schejbal [-] ) , L. Přibáň [-] , V. Rajšpís [-] , Z. Smítka [-] , O. Lepič [-] , R. Šobr [-] , J. Podzimek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: SOBOTA Jaroslav - ŠESTÁK Zdeněk (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů